Egészséges finomságok bambuszrost liszttel

2016 jan 25. | Életmód

Már eddig is olyan hozzávalókat választott a főzéshez, amelyek egészségét szolgálják, de szeretne újdonságot kipróbálni? Netán most térne rá a helyes táplálkozás útjára, és igazán jó termékeket kíván beszerezni? A bambuszrost liszt kiváló alapanyag többféle étel tálalásához.

A bambuszrost liszt még nem mindenki számára ismert, kevésbé elterjedt konyhai alapanyag, ami az idő elteltével egyre csak változik. A bambuszrost a rostok olyan fajtáját képezi, ami nem szívódik fel, így kitűnő a különféle egyedi táplálkozást igénylők körében. Fogyókúrázók, paleolit étrendet követők, valamint cukorbetegek is bátran beilleszthetik étrendjükbe. A gluténmentes bambuszrost liszt az egyik legkiválóbb alapanyag lehet a gluténra érzékenyek számára, ami növeli a pékáruk rosttartalmát, így lassítva a szénhidrát felszívódását. Egészségünket pozitív irányban befolyásoló tulajdonságai a bambuszrost lisztnek:

  • Nem tartalmaz allergéneket
  • Finom ízt biztosít
  • Bármilyen étrendbe megfelelő
  • Könnyen megemészthető
  • Növelhető az eltarthatósági ideje

Tészták készítésénél nagyszerűen alkalmazható, mert a jó duzzadóképessége miatt növekszik a térfogatuk, állaguk pedig omlóssá válik. Pékáruk esetében is a legjobb minőségre számíthatunk a bambuszrost liszt felhasználásával.

Az egyedülálló alapanyagként szolgáló bambuszrost lisztet máris beszerezheti www.dietas-termekek-webshop.hu weboldalunkon, ahol rengeteg más egészséges táplálkozáshoz nélkülözhetetlen terméket is könnyen beszerezhet. Webshopunkban igyekszünk olyan választékot kínálni, ahol mindenki megtalálja a számára szükséges, akár valamilyen egészségügyi problémájából adódó érzékenysége mellett is fogyasztható készítményeket. A gluténra érzékeny emberek száma igen növekszik, így kiemelt figyelmet fordítunk erre. Többféle gluténmentes terméket rendelhet tőlünk, mint például gluténmentes bambuszrost lisztet.

Használjon Ön is jótékony hatású alapanyagokat! A bambuszrost liszttel kiváló eredményeket érhet el! Ezzel a termékkel készítve ételeit bármely családtagja gond nélkül fogyaszthatja.

Elérhetőségeinken megtalál minket, legyen szó felmerülő kérdéseiről, vagy rendeléssel kapcsolatos információkról; telefonszámunk 06-70-6321540, e-mail címünk pedig info@dietas-termekek-webshop.hu. Forduljon hozzánk bizalommal!