Beton oszlopok mozgatása daru segítségével

2016 jan 25. | Technológia

A különféle nehéz szerkezetű elemek mozgatása csak speciális módszerrel valósítható meg. A technológia fejlettségének köszönhetően ennek megoldására már könnyen találhatunk gépeket. Az autódaruk, teherdaruk kifejezetten alkalmasak lehetnek, működtetésükkel pontosan, nehézség nélkül el tudjuk látni a ránk bízott feladatokat.

Beton oszlopokkal szinte mindenütt találkozhatunk. Elhelyezési helyüktől függően számos funkciót tölthetnek be, az egyik legismertebb típus a villanyoszlop, de sok más szerkezet tartására is alkalmasak. Kiszedésük, telepítésük alkalmával szükségessé válik a mozgatásuk, ám súlyuk miatt gépeket igényelnek, hiszen kézzel ez csak a kisebb elemeknél lehetséges. Fontos, hogy minden efféle munkálatot hozzáértő szakemberek végezzenek el, mert a körülmények biztosítása, a feltételek betartása elengedhetetlen. Ügyelni kell arra, hogy a szerkezet ne károsodjon, szakszerűen történjen a mozgatás, és a szállítást is különösebb gond nélkül lehessen bonyolítani. Az autódaruk, teherdaruk kiválóak az ehhez hasonló munkák elvégzésére, karbantartások, építkezések, szállítmányozások esetén gyors, ugyanakkor biztonságos megvalósításra szolgálnak. Korszerű berendezésekkel, precíz és hatékony munkát teljesítő szolgáltatót választva eredményesek lehetünk a célok elérésében.

Megbízható segítségben lehet része, ha tőlünk igényel autódarut, teherdarut, hiszen a Kovács ’89 Kft. munkatársaiként korszerű berendezéseket tudunk nyújtani. A kifogástalanság érdekében hozzáértő szakemberekkel, pontosan, felelősségteljesen dolgozunk. Minden egyes feladat problémamentes teljesítésére nagy figyelmet fordítunk. Jelentős súllyal rendelkező termékek szállítmányozásában, különféle oszlopok, gépek mozgatásában csak speciális eszköz használatával lehetséges a siker. Ezeket cégünk biztosítja, annak függvényében, hogy konkrétan miről van szó. Hatékony és gyors munkát végezve, fejlett technológiával, tapasztalt dolgozókkal egyedülálló szolgáltatásban részesítjük, amennyiben minket választ.

Látogasson el www.kovacsdaru.hu weboldalunkra, ahol minden fontos tudnivalóról értesülhet tevékenységünkkel kapcsolatban! Beton oszlopok, és más nehéz szerkezeti elemek mozgatására válassza kiváló teljesítményű autódaruinkat, teherdaruinkat! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon a 06-30-9333928-as számon, vagy e-mailben az info@sanyidaru.hu címen állunk rendelkezésére!