Napfényes mindennapok üveg harmonikafalakkal!

2016 jan 12. | Lakberendezés

A legtöbb családi ház esetén probléma lehet, hogy a szobák sötétek, a fény csak rövid ideig, kevés helyről, apró ablakokon át szűrődik be. Tegyenek ez ellen, és töltsék mindennapjaikat, napos, világos térben, gyönyörű panorámával! Mindez a hőszigetelt harmonikafallal könnyedén elérhető, hiszen ez a prémium nyílászáró akár homlokzati nyílászáróként is tökéletesen funkcionál, tehát egy teljes falfelületen beengedhető a fény otthonunkba.

Milyen előnyökkel jár, ha él a hőszigetelt harmonikafal lehetőségeivel?

  • Az üvegezett homlokzatnak köszönhetően a lehető legnagyobb felületen csodálhatja a panorámát. Képzelje el, ahogyan a teljes falfelület szélességében figyelheti meg az évszakok változását, a tájat és az Önt körülvevő környezetet!
  • A hőszigetelt harmonikafal optikailag felnagyítja a teret, így akár egy kisebb helyiség is tágasabbnak fog tűnni.
  • Segítségével könnyen összenyithatóak a terek, de szükség esetén tökéletes zárást biztosít, így szükség szerint alakíthatjuk a funkciókat.
  • Az üveg harmonikafal működtetése, tisztántartása nem igényel többletmunkát a hagyományos műanyag nyílászárókéhoz képest, tisztítása, működtetése rendkívül egyszerű.
  • Tökéletes szigetelést biztosít, így akár passzívházakhoz is megfelelő! A vastag, 6 légkamrás üvegnek köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy otthonunk a legfagyosabb időben is meleg marad.
  • A harmonika üvegfal tökéletes megjelenést biztosít a háznak kívül-belül egyaránt! A grandiózus üvegfalak önmagukban is sokat hozzáadnak a helyiség hangulatához.

Ha Ön is szeretne valami különlegeset, és egyben praktikusat építtetni házába, válassza a hőszigetelt üveg harmonikafalat! Így biztos lehet benne, hogy otthona tágas, világos és egyedi lesz! Ha ebből is a legjobb minőség érdekli, vagy egyéb műanyag nyílászárókat, biztonsági ajtókat, vagy garázskaput venne, keresse fel a FensterTüren Kft-t a 06-20/201-89-63 vagy a 06-20/228-26-88 telefonszámok bármelyikén, vagy írjon az info@fensterturen.hu vagyajanlatkeres@fensterturen.hu e-mail címekre még ma!