Nélkülözhetetlen céges kellékek

2015 dec 30. | Üzlet

Egy vállalkozás számára rengeteg apróság hátráltathatja, vagy előbbre vihet, a siker számos tényező együttese. Ezek többsége marketinges eszközök és trükkök gyűjteménye. De pontosan mik is tartoznak a nélkülözhetetlen kellékek közé egy vállalkozás számára?

  • Reklámajándékok – a reklámajándékok azon tárgyak összessége, melyekkel meglévő, vagy potenciális új ügyfeleket érhetünk el, jutalmazhatunk meg. Ide tartoznak többek között a lufik, nyakpántok, promóciós csipeszek stb. Ezeket általában egy megbízott munkatárs osztogatja a cégterületén, vagy egy kitelepített stand környékén. Kiváló lehetőség új ügyfelek szerzésére.
  • Céges ajándékok – ebbe a csoportba sorolhatóak a cégestollak, illetve cégesmappák, melyekkel munkatársainkat, vagy meglévő ügyfeleinket ajándékozhatjuk meg. Ez az opció is kiváló lehetőséget nyújt a cégreklámozására és új ügyfelek szerzésére, de emellett a meglévő ügyfelekkel való kapcsolatot is szorosabbra fűzhetjük.
  • Cégesruházat – ez a kategória kifejezetten a vállalkozás munkatársainak szánt marketinges eszköz. Ezzel nem csak egységesíthetjük a dolgozók megjelenését, de a reklámozásfolyamatát is elősegíthetjük.
  • Fényképes logós ajándéktárgyak – ez a cégesajándékok egy exkluzívabb és személyre szabottabb kivitele, mellyel nagyobb bizalmat és szorosabb kapcsolatot alakíthatunk ki meglévő, és új ügyfeleink körében.

Ezekekkel az eszközökkel mind elősegíthetjük vállalkozásunk sikerességét és népszerűségét. Azonban mint minden reklámozás céljából létrehozott tárgynál és szolgáltatásnál, ezeknél is fontos a minőségi kialakítás.

A Bernád Reklámajándék sok éves tapasztalattal és megbízható, minőségi kellékekkel szolgálja ki meglévő és új ügyfeleit reklámajándékok és cégesajándékok terén, széleskörű választékot nyújtva, melyet minden esetben az adott vállalkozás profiljához igazítunk. Forduljon hozzánk bizalommal reklámozási ügyekben! Látogasson el honlapunkra, a www.bernadreklam.hu oldalon, és tekintse meg termékkínálatunkat. Kérdés és megrendelés esetén keresse fel munkatársainkat elérhetőségeink egyikén, akár telefonon a 06-20/574-10-06-os számon, vagy e-mailben az info@bernadreklam.hu címen!