Az ideális névjegykártya felépítése

2015 dec 30. | Üzlet

Minden vállalkozónak, aki valamilyen szolgáltatást vagy terméket kínál, szüksége van névjegykártyára. Ez az apró szegmens, hatalmas jelentőséggel bírhat, és az új ügyfelek szerzése mellett, a meglévők is egyszerűbb és személyesebb kontaktlehetőséggel rendelkeznek ez által. Az ideálisnévjegykártyakészítése nem egyszerű feladat, és kiváltképp fontos, hogy a megfelelő szakemberekre bízzuk. Egy igénytelen, ízléstelen névjegykártya sokkal inkább árthat, mint sem segíthet a vállalkozó számára.

A névjegykártyakészítésének első lépése, hogy egy megfelelő személlyel megterveztessük a digitális lenyomatát. Ezt akár egy grafikus segítségével is megtehetjük, de egy névjegykártyakészítéssel foglalkozó üzletre is rábízhatjuk. Attól függően, mennyire szeretnénk egyedire és exkluzívra terveztetni azt.

Mire figyeljünk a névjegykártya tervezése, készítése során?

Vannak részletek, melyeknek mindenképpen szerepelniük kell egy névjegykártyán, ezek a következőek:

  • Név – középen, kiemelt helyen helyezkedjen el. Egy vállalkozás esetében ez lehet maga a vállalkozás neve, vagy akár az aktuális alkalmazotté, attól függően, hogy mit szeretnénk sugallni vele.
  • Logó – szerepelhet a név fölé helyezve, vagy akár helyettesítve azt.
  • Foglalkozás, szolgáltatás, termék – ideális esetben a név alatt található, kiemelt szerepben, de nem feltűnőbben, mint maga a név vagy logó.
  • Elérhetőség – a névjegykártya valamelyik alul lévő végében helyezkedik el, vagy akár a hátoldalon. Tartalmaznia kell egy közvetlen telefonszámot, e-mailt és weboldalt.
  • Idézet, szlogen – általában a névjegykártya hátoldalán helyezkedik el.

Ezen fő elemek mellett helyet kaphatnak még QR kódok, online szociális elérhetőségek, cím, emblémák.

A névjegykártyakészítésénél nincsenek keretek és határok. Kizárólag a megrendelő fantáziájához igazodnak, így egyediségük csak tőle függ. A Go Print munkatársai mind azon munkálkodnak, hogy az általuk létrehozott névjegykártyák egytől-egyig kifogástalanok lehessenek. Ha Önnek is névjegykártyakészítésre van szüksége, és minőségi, megbízható szolgáltatást keres, forduljon hozzánk bizalommal! Részletesebb tájékoztatásért keresse fel honlapunkat a www.galgo.hu címen. Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén; telefonon a +36 1 371 2860-as számon, illetve e-mailben a galgo@galgo.hu címen!