A tökéletes garázskapu redőnyök

2015 dec 30. | Lakberendezés

Mindenki, aki saját gépjárművel rendelkezik, szeretne egy helyet, ahol biztonságban tudhatja azt, mégis kényelmesen használatba is veheti. Erre nyújt kiváló megoldást egygarázs kialakítása otthonunkban. De pontosan milyen feltételeknek kell megfelelnie egy biztonságosan és esztétikusan kialakított garázs helyiségnek?

  • A megfelelő támfal kiválasztása – a garázs legegyszerűbb kialakítása, ha a ház valamely oldalához építtetjük, ezzel pénzt és időt spórolva.
  • Az optimális méretek meghatározása – a garázs kialakításánál fontos lépés, hogy megszabjuk annak pontos méreteit, melyet a gépjármű méreteiből és a helyiség alkalmatosságából kalkulálhatunk ki. Ha tehát a garázs helyiséget nem kizárólag az autónk, hanem más tárgyak tárolására is szeretnénk alkalmazni, érdemes jóval tágasabb teret kialakítani.
  • Az ideálisgarázskapu kialakítása – a garázskapu számtalan anyagból épülhet fel, nehéz megtalálni a legmegfelelőbbet, de létezik egy opcionális megoldás, a garázskapuredőny.

A garázskapuredőny, csakúgy, mint az ablakoknál alkalmazott redőnyök,kétféle kivitelben állnak rendelkezésünkre, így a műanyag és alumínium redőnyök formájában. A garázs kialakításától függően érdemes választani a két verzió közül, de nézzük melyiknek mi az előnye:

  • A műanyag garázskapuredőny előállítása költséghatékony megoldást kínál, így jóval olcsóbban juthatunk hozzá, mint az alumíniumból, vagy fából készült verziókhoz. Kiváló hőszigetelést biztosítanak, és rendkívül időtállóak. Emellett remekül ellenállnak az időjárási viszontagságoknak, és esztétikus megjelenést kölcsönöznek számtalan színben.
  • Az alumínium garázskapuredőny ugyan költségesebb műanyag testvérénél, azonban jóval masszívabb, és biztonságosabb megoldást kínál. Kiváló hőszigetelési, időtállósági és ellenállósági tulajdonságairól nem is beszélve. Ezen felül pedig jóval különlegesebb megjelenést biztosít minden otthon számára.

A Fény-Őr Kft. sok éves tapasztalattal, és ügyfélkiszolgálásban szerzett gyakorlattal kínálja a legkiválóbb minőségű garázskapuredőnyöket, méghozzá rendkívül kedvező árakon. Számunkra fontos, hogy minden ügyfél elégedetten távozhasson, és bizalommal forduljon hozzánk a jövőben is. Ha Önnek is megbízható redőnyre lenne szüksége, keresse fel honlapunkat a www.redonydiszkont.hu oldalon, és tekintse meg kínálatunkat. Kérdés esetén forduljon munkatársainkhoz telefonon a +36-20-366-6151-es számon, vagy e-mailben az info@redonydiszkont.hu címen!