Kutyakozmetikus a kutyák egyéniségéért

2015 dec 29. | Nőknek

Feltétel nélkül szereti az állatokat, érdeklődik a biológia iránt, és minden vágya, hogy munkáját kutyákat gondozva végezhesse? Ha igen, a kutyakozmetikus képzést Önnek találták ki.

A kutyakozmetikus tevékenységi körébe beletartozik az állatok teljes körű ellátása a kozmetikát tekintve. Rengeteg fajta kutyát különböztethetünk meg, így mindegyiknél más lehet az eredmény, valamint a gazdájuk igényei is eltérőek egymástól. A kutyakozmetikus időbeosztása több tényezőtől függ, mint például a rájuk bízott, elvégzendő feladatoktól, és hogy ezek mennyi időt vesznek igénybe. Az állatok testének külső részeinek teljes ápolása beleértendő a kozmetikus feladatkörébe. Elhanyagolhatatlan átgondolni azokat a tulajdonságokat, amelyek mindenképp szükségesek a kutyakozmetikus sikeres munkájához.
Képességek, amik mindenképp szükségesek ahhoz, hogy gond nélkül elvégezhesse a kutyakozmetikus képzést, és ezután kutyakozmetikusként dolgozhasson:

  • jó kapcsolatteremtő képesség
  • egészségügyi alkalmasság
  • állatszeretet
  • kiváló esztétikai érzék

Nagyon fontos, hogy az állatokat kivétel nélkül szeressük, elfogadjuk őket, és egyáltalán ne féljünk tőlük, hiszen ezek alapfeltételek. A jó gondozás alatt értendő, hogy minden alkalommal lelkiismeretesen, kellően odafigyelve szükséges végezni a munkát. Csak ilyen hozzáállással érhetünk el pozitív eredményt.  

Néhány fontos tényező, amelyek nélkülözhetetlenek a kiváló munkavégzéshez:

  • az emberekkel és az állatokkal való empatikus bánásmód
  • egészségügyi hozzáértés
  • az állatok részletes ismerete
  • a különböző előírások pontos betartása

Máris bővebb információhoz juthat a www.tapi-kutyakozmetika.hu oldalon, ahol nem csak a tevékenységgel kapcsolatban olvashat, hanem kutyakozmetikus képzésre is jelentkezhet nálunk. Weboldalunkon megfogalmaztuk a szakmáról szóló legfontosabb tudnivalókat, valamint a kutyakozmetikus képzés részleteit. Ha pedig csak kedvencének keres megfelelő kutyakozmetikust, ebben az esetben is jó helyen jár.

Javítsa az állatok közérzetét, könnyítse meg a tulajdonosok gondozását saját lelkiismeretes munkájával! Legyen Ön is kutyakozmetikus! Ügyfélszolgálatunkat elérheti a 06-30-7798157 –es telefonszámon, ha pedig a kutyakozmetikus képzéssel kapcsolatban van kérdése, felteheti a 06-30-7798156 –os számon, vagy az info@tapis-oktatas.com e-mail címen!