Esküvő gyönyörű, zöld környezetben

2015 dec 29. | Férfiaknak

Igazán tökéletes esküvőt szeretne, ami szervezését és lebonyolítását tekintve is gondtalanul zajlik? Széles kínálat áll rendelkezésünkre az esküvő helyszínének kiválasztását illetően, amelyek között biztosan találhatunk olyan szolgáltatót, akik teljes egészében vállalják a nagy nap megrendezését.

A különféle események a jellegüktől függően eltérő helyszínt igényelnek. Mindenki életében a sok-sok jeles alkalom közül az egyik legfelejthetetlenebb az esküvő. Ennek tervezése időigényes, és nagy odafigyelésre van szükség. Egyre gyakoribb a szabadtéri ceremóniák mellett való döntés. Az esküvői helyszín kiválasztása azonban hosszabb gondolkodásra késztet bennünket, hiszen egyáltalán nem elhanyagolhatóak a szolgáltatók által biztosítottak, és az esküvői helyszín környezetének szépsége sem. Ha alaposan szemügyre vesszük a kínált lehetőségeket, ráakadhatunk olyan esküvői helyszínre, ahol a lehető legjobb megoldásra lelhetünk mindkét tényezőt tekintve.

Teljes körű szolgáltatást nyújt a Diófa Étterem és Rendezvényház, bármilyen eseményről legyen szó. Esküvők esetében kiváló lehetőséget ad az ifjú pár gyönyörű környezetben tartható, felejthetetlen napjához. Minden esküvő más-más emberek életének összekötéséről szól, így az alkalmak stílusai is különböznek egymástól. Igyekszünk az igényeknek teljes mértékben megfelelni, az egyéni kívánságokat kivétel nélkül teljesíteni. Úgy gondoljuk, hogy a kreativitás nagyszerű lehetőségével élve változatossá, igazán egyedivé varázsolható a nagy nap, így kiemelt szerepet kapnak az ötletek. Annak köszönhetően, hogy az esküvői helyszínünk többféle módon átalakítható, ezt a vendégek számától függően meg tudjuk tenni. Honlapunkon, a www.mifaker.hu –n bővebb információt olvashat arról is, hogy rendezvényházunk pontosan hol, milyen csodaszép zöld övezetben található.
A nálunk szervezett esküvők előnyei közé tartoznak a következők:

  • polgári szertartás és lakodalom egy helyen
  • fővárosi, de zöld természet által gazdagított környezet
  • kedvező árak biztosítása
  • elképzelés szerinti lebonyolítás

Bízza ránk ennek a nagyszerű napnak a megszervezését és lebonyolítását! Vágyainak minden szempontból megfelelő esküvőjét tartsa meg a Diófa Étterem és Rendezvényházban! Kérdéseit, észrevételeit várjuk e-mail címünkön az info@diofa-etterem.hu –ra, valamint elérhetőek vagyunk telefonon is a 06-30-7322531 –es számon!