Az elegancia és luxus mezsgyéjén – A bőrülések javítása

2015 dec 29. | Férfiaknak

A bőr, mint alapanyag, a tervezők és kivitelezők kedvelt anyaga. Jól megmunkálható és exkluzív megjelenést kölcsönöz, az időtállóságáról nem is beszélve. Nem csoda tehát, hogy a gépjármű iparban is kedvelt anyag. A bőrülésekkel felszerelt gépjárművek eleganciát és luxust sugallnak.

Azonban a bőrüléseknek is megvan a maguk hátránya. A megfelelő kezelés nélkül ugyanis az évek során megkopnak, az időjárási viszontagságoktól sérülékennyé válnak, és könnyen kirepedeznek, elszakadnak. A bőrülésekjavítása, a sérüléstől függően alakulhat:

  • Szakadt, kiégett, kivágott vagy kirepedezett bőrülésjavítása – ezekben az esetekben általában egy speciális technika segítségével varázsoljuk újjá a bőrkárpit felületét
  • Szakadt, hiányos, sérült szivacsok rekonstruálása – ezen eseteknél nem konkrétan a kárpit, hanem az alatta húzódó bélés károsodik, és ezek javítása válik szükségessé
  • Kopott bőrülésjavítása – kopás esetén a javítás jóval egyszerűbb folyamat, bőrfestéssel kivitelezhető

A bőr anyag, szintetikus társaival ellentétben, élő, lélegző felület, így a megfelelő gondoskodás nélkül bizony komoly károsodásokat szenvedhet. Szüksége van tisztításra és ápolásra, a megfelelő bőrápolási kellékekkel.

Ha mégis bekövetkezett a baj, és a bőrülésjavításra szorul, semmi esetre se próbálkozzunk házilag megoldani a problémát! Forduljunk szakértő segítséghez, hiszen a nem megfelelő eljárás csak még súlyosabb károkhoz vezethet.

Számunkra, az autókárpitozás.hu-nál fontos, hogy ügyfeleink teljes elégedettséggel távozhassanak, és az általunk kezelt, javítottbőrülések hosszú éveken át tartósak és esztétikusak maradhassanak. Ezért a legkiválóbb alapanyagokkal és technológiákkal dolgozunk, szakavatott munkatársakkal, és sok éves tapasztalattal. Ha az Ön gépjárműve is bőrülésjavításra szorul, forduljon megbízható segítséghez! Látogassa meg honlapunkat a www.autokarpitozas.hu címen, és tájékozódjon szolgáltatásainkról bővebben. Kérdés vagy azonnali segítség kérés esetén hívja a 06-30/9218-349-es telefonszámot, vagy írjon üzenetet az info@autokarpitozas.hu e-mail címre!