A szem kiemelésének kiváló módja sminktetoválással

2015 dec 29. | Nőknek

A szem hangsúlyossá tételéhez, vagy formájának korrigálásához bátran válassza a sminktetoválás nagyszerű technikáját. Nélkülözhetetlen azonban, hogy olyan szakember tevékenységét vegye igénybe, akiről kellő információval rendelkezik, korábbi munkáiba már betekintést nyert, és biztos benne, hogy tudását kiváló sminktetováló eszköz segítségével kamatoztatja.

Azt a kérdést felvetve, hogy a nők melyik részt szeretik leginkább kihangsúlyozni az arcukon, többségben a szemet kapjuk válaszként. Sokan naponta sminkelik magukat, és elképzelhetetlennek tartják, hogy e nélkül induljanak el dolgozni, feladataikat teljesíteni. Vannak, akik pedig csak bizonyos alkalmakkor döntenek a sminkelés mellett. Náluk is leggyakrabban a szem kerül kihangsúlyozásra. Bármely esetről legyen szó, rendkívül kellemetlen, ha elkenődik a smink, és ezzel szükséges foglalkozni más fontosabb elintéznivalók közepette. Sminktetoválással mindez mellőzhető, és végleg elfelejthetjük a reggelente időt és odafigyelést igénylő szemfestést. Többféle lehetőséget különíthetünk el a sminktetoválás fogalmán belül, így többek között a szem tetoválását. Ezen belül is különféle kéréseket teljesítenek a szakemberek, például a szemhéj tetoválását. Egyéni beállítottságtól és igénytől függ, hogy a szem melyik részét, és mennyire határozottan, milyen színnel szeretnénk kiemelni.
A szem tetoválás előnyei:

  • saját elképzelés szerint kérhető
  • évekig viselhető
  • előnyösen hangsúlyozza az arcot
  • az apróbb szemek kiemelhetőek

Tökéletesen hozzáértő kezekben tudhatja magát, ha sminktetoválás céljából Kutassy Krisztinát keresi fel, aki orvosi – és sminktetováló kozmetikus mesterként várja vendégeit.

Szakmámban egyszerre tartom fontosnak a tartósságot és a minőséget, törekszem a kifogástalan eredmény elérésére. Ehhez hozzájárul a lehető legjobb feltételek biztosítása, és a magas szintű felkészültség. Minden esetben személyes konzultációt követően kezdem el a munkát. Az apró részletek megbeszélése elengedhetetlen.

Tegye tökéletessé Ön is sminkjét a sminktetoválás egyik nagyszerű lehetőségével, a szem tetoválásával! Bármilyen kérdésére szívesen válaszolok a kutassy.krisztina@gmail.com e-mail címen, vagy telefonon a 06-70-4502319 –es számon!