Tisztasággal a kiváló munkamorálért

2015 nov 30. | Üzlet

Köztudott, hogy azok a cégek, ahol makulátlan tisztaság és rendezett környezet veszi körül az alkalmazottakat, jobban teljesítenek. Emellett egy igényes, ápolt iroda már az érkezés pillanatában bizalmat ébreszt az ügyfelekben, partnerekben.

Az irodatakarítás komoly munkával jár, és többféle típussal találkozhatunk. Létezik a rendszeres, napi szintű takarítás, a nagytakarítás, illetve egy adott területre kiterjedő tisztítás, mint a szőnyeg– vagy ablaktisztítás.

A napi szintű irodatakarítás során különösen fontos, hogy a munkafolyamat közben ne akadályozzák az irodában dolgozók tevékenységét. Ezért egy megbízható takarító cég prioritási listájának élén áll, hogy összeegyeztessék a feladatokat, igazodjanak a megrendelő igényeihez, és tekintettel legyenek az alkalmazottakra. A napi rendszerességű irodatakarítás során a következő feladatok ellátására kerül sor:

  • Szemetes edények ürítése, rendben tartása, hamutálak tisztítása
  • Asztalok portalanítása
  • Ajtókilincsek és kapcsolók tisztítása
  • Mellékhelységek rendben- és tisztántartása
  • Teljes járófelület porszívózása
  • Az arra alkalmas járófelület felmosása
  • Ajtók tisztántartása

A napi irodatakarítás folyamatához hozzá tartozik még az előterek, étkezők, és lépcsőházak takarítása.

A heti rendszerességű takarítás esetén a munkafolyamat kiegészül még az asztal- és széklábak tisztításával, pókhálótlanítással, polcok és fűtőtestek portalanításával, monitorok-, klaviatúrák-, nyomtatók- és telefonok tisztításával. A heti nagytakarítás előnye, hogy könnyen összeegyeztethető az irodai munkafolyamatokkal, így elkerülve az esetleges konfrontációt.

Az ablak– és szőnyegtisztítás az irodatakarítás fontos része, azonban az esetek többségében elegendő csak havi rendszerességgel elvégezni. Különösen igénybevett, gyorsan szennyeződő darabok esetében lehetőség van a több alkalmi tisztításra.

Mi, a Five Star Clean Kft.-nél mindezeket teljes körű figyelemmel és odaadással vállaljuk, és biztosítjuk ügyfeleink számára. Ha Önnek is szüksége van szakszerű, alapos és minőségi irodatakarításra, keresse fel honlapunkat, a www.5csillagostakaritas.hu oldalon! Kérdés esetén pedig forduljon munkatársainkhoz, elérhetőségeink egyikén; telefonon, a (+36-30) 219-04-54-es vagy (+36-30) 604-63-98-as számon, illetve e-mailben az info@5csillagostakaritas.hu címen!