Mire figyeljünk a tetováló szalon kiválasztásánál?

2015 nov 30. | Életmód

Megálmodtuk a mintát, eldöntöttük a helyet, és rászántuk magunkat a tetoválásra készítésére. Most jön a következő lépés, el kell dönteni, hogy kire bízzuk rá magunkat! Tekintve, hogy a tetoválás egy életre szól, nem csoda, ha sokáig vacillálunk a sok lehetséges tattoo szalon között, hiszen természetes, hogy a legalkalmasabb helyet szeretnénk kiválasztani. Mégis mire érdemes figyelni, mielőtt még elkezd dolgozni a tű?

Először is, nézzünk szét a tetováló szalon honlapján! Ideális esetben itt látni fogjuk az ott dolgozó mesterek korábbi munkáit, amelyek alapján rögtön láthatjuk, hogy tetszik-e az adott stílus, minőség vagy sem. Ha látunk egy számunkra különösen tetsző tetoválást, érdemes kifejezetten ahhoz a tetoválóhoz kérni időpontot, aki azt készítette.

A második lépés a tetoválást megelőző konzultáció. Érdemes rögtön a szalonba érkezéskor körülnézni, hogy mennyire higiénikus a helyiség, milyenek a munkakörülmények. Ha ezzel probléma van, válasszunk másik szalont, hiszen a tisztaság alapvető fontosságú a tetoválás készítése alatt! A konzultáció során beszéljünk meg minden apró részletet, kívánságot a tetováló szakemberrel, hiszen mindennek a helyén kell lennie ahhoz, hogy száz százalékosan elégedettek lehessünk a végeredménnyel. Ne siessünk el semmit, hiszen lehetséges, hogy a tökéletes minta csak a sokadik megbeszélésre készül el. Gondoljuk bele, hogy ez az idő eltörpül ahhoz képest, ameddig viseljük majd!

Ha mindezzel megvagyunk, és sikeresen elkészült a tetoválás alapját adó stencil, akkor nincs más hátra, mint hogy elkészüljön a számunkra kedves mű!

Ha Ön is szeretne maximális minőségű kiszolgálásban részesülni a tetoválás készítése alatt, és a legjobb szakemberekre bízná rá magát, keresse fel www.tattooszeged.hu honlapunkat! Ha pedig további kérdése lenne, kollégáink örömmel válaszolnak Önnek a +3630/8586-466-os telefonszámon vagy a tattooszeged@gmail.com e-mail címen! Foglaljon időpontot még ma szegedi tetováló szalonunkba!