Köldök piercing viselése terhesség alatt és után

2015 nov 30. | Nőknek

Köldök piercinget szeretne, netán már tulajdonosa egynek, de nem tudja mi a teendő terhesség alatt? Nagyon fontos tisztában lenni a tudnivalókkal, és betartani a javasoltakat, így most megosztunk Önökkel pár fontos információt.

A tetoválás és a piercing készíttetése terhesség alatt nem tanácsos, bárhova is szeretnénk. Igaz, hogy a várandóság testi hatásai leginkább a köldökben, és a más intim területeken található piercingeket érintik, de allergiás tünetek bármikor és bárkinél kialakulhatnak, ráadásul a fertőzés veszélye is fennáll. Abban az esetben, ha már egy köldök piercing boldog tulajdonosa, érdemes minél hamarabb ideiglenesen eltávolítania azt. Az egyre növekvő pocakkal együtt a köldöknél is nyúlik a bőr, ezen kívül a gyakori orvosi vizsgálatokon célszerű testékszer nélkül megjelenni. Ha valaki mindezek ellenére sem szeretné mellőzni a piercing viselését, akkor lehetősége van beszerezni terhesség alatt hordható műanyag testékszert.

Manapság vannak olyan kismamák, akik várandóságuk idején egészen addig viselik köldök piercingjüket, amíg nem lesz nagy pocakjuk, többször előfordul viszont, hogy kényelmetlen lesz, például, ha nagyon megnyúlik a bőr. Ilyen esetben kénytelen mindenki korábban kivenni kedvenc testékszerét.

Visszahelyezni a szülés után legkorábban két hónappal tanácsos, így elkerülhetőek a problémák, és a folyamatosan laposabbá alakuló hasnál sem fog gondot okozni a piercing.

Széles piercing kínálat vár Önre a www.piercingrendeles.hu oldalon, ahol többek között köldök piercingek közül is válogathat. Különféle kedvezményeket nyújtunk, és a nagy választékot kizárólag minőségi, teljes mértékben megbízható termékekkel biztosítjuk.

A webáruházunkban kapható testékszerek tökéletes ajándékként szolgálhatnak saját magunk részére, és barátaink számára is.

Legyen elővigyázatos Ön is kisbabája és saját egészsége érdekében, ha pedig szülés után újra a köldök piercing viselése mellett döntene, válasszon minőségi testékszert!

Szívesen válaszolunk felmerült kérdéseire a 06-70/600-1011-es telefonszámon, vagy írásos formában az info@piercingrendeles.hu e-mail címen.