Exkluzivitás otthonában, alumíniummal

2015 nov 30. | Lakberendezés

Az alumínium nyersanyag formájában egy puha, vágható, ezüstfehér könnyűfém. Az alumíniumot és ötvözeteit nagy mennyiségben alkalmazzák az iparban, kedvező tulajdonságai révén, így az ablak– és árnyékolástechnika gyártásban is.

Az alumínium redőnyöknek és nyílászáróknak számtalan előnyük ismeretes, de pontosan mik is ezek?

  • Az alumínium nyílászárók legfőbb előnye a kivételes stabilitás. Ugyanis az alumínium egy rideg, merev anyag, így a belőle készült nyílászárók és redőnyök igen hosszú életűek.
  • Nem rozsdásodnak, nem deformálódnak, viszonylag könnyűek, az erős és közvetlen napsugárzás sem károsítja őket.

Az alumínium redőnyök és nyílászárók tehát jóval megbízhatóbbak és strapabíróbbak, mint a piacon fellelhető vetélytársaik.

Az alumínium redőnyöket sokan kedvelik kimagasló hangszigetelési képességeik és biztonsági funkcióik miatt. Emellett egyre elterjedtebb a kényelmes használatot biztosító, motoros verziójuk is. Azonban nem elhanyagolandó tulajdonság az esztétikai megjelenésük sem. Mind az alumínium redőnyök, mind a nyílászárók gazdag RAL színpalettával büszkélkedhetnek, így gyakorlatilag bármilyen stílusú otthonnak a tökéletes kiegészítői lehetnek. Hőszigetelési, szél- és vízállósági, illetve energia takarossági tulajdonságaikról nem is beszélve. Kétség sem fér hozzá, hogy az alumínium redőnyök és nyílászárók az exkluzivitást hivatottak képviselni.

Fontos, hogy mindezen kedvező opcióra kizárólag a magas színvonalú alapanyagokból előállított termékek képesek. Az alumínium redőnyöknél és nyílászáróknál releváns szempont, hogy miből készülnek. Mi, az Ablaktherm Kft.-nél különös figyelmet fordítunk forgalmazott termékeink minőségére. Ha Ön is a piacon kapható legkiválóbb alumínium redőnyt keresi, látogasson el honlapunkra, a www.akciosablak.hu-ra és tekintse meg kínálatunkat!

Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal elérhetőségeink valamelyikén; telefonon, a 06/70-360-6168-as számon, vagy e-mailben az info@akciosablak.hu címen!