Az álom konyhapult anyaga, az akril

2015 nov 30. | Lakberendezés

Az akril, más néven polimetil-metakrilát, egy üvegszerű, átlátszó műanyag. Felhasználását tekintve igen népszerű széles körben, így a konyhabútor gyártásában is. Az akrilt, mint konyhapult alapanyagot, a DuPont vállalat fejlesztette ki az 1967-es évben, amit Corian® néven védjegyeztek. De mit is takar pontosan a Corian® elnevezés?

  • A DuPont™ Corian® egy merőben szilárd, nem porózus, homogén felületű anyag, mely egyharmad rész akrilgyantából, és kétharmad rész ásványi anyagokból tevődik össze.  A legfőbb ásványi anyagát, az alumínium-trihidrátot (ATH) bauxitból nyerik, amely megegyezik azzal az érc fajtával, amelyből az alumínium is készül.
  • A DuPont™ Corian® egy innovatív termék, melyben az esztétikum és a színek mélysége fuzionál. Az ereje, megbízhatósága és teljesítménye a piacon lévő egyik termékhez sem viszonyítható.
  • A Corian® egy inspiratív kialakítás, a maga könnyed felületével, a képességgel, hogy bármely teret megváltoztassa és esztétikus megjelenést biztosítson számára.

Miért válassza az akril munkalapot konyhabútorához?

  • Csodás kialakításának köszönhetően még a legpuritánabb bútort is kellemmel tölti fel
  • A Corian® munkalapok vízállóak és kiválóan tisztíthatóak
  • Az akril konyhapult előnye, hogy bármekkora méretben és kivitelben létrehozható, toldás, rés, hézag vagy más zavaró elem nélkül
  • Végtelen színskálán mozog, egyedi igényeknek megfelelően választható

Számunkra, a WOOD-STOCK 2000 BT.-nél fontos, hogy ügyfeleink a piacon fellelhető legmagasabb színvonalú termékeket kapják, így kínálatunk részét képezik a DuPont™ Corian® anyagú gyártmányok is. Ha Önnek is fontos a minőség, egyedi és különleges konyhapultra vágyik, válassza akrilból készült termékeink egyikét!

Látogasson el honlapunkra, a www.akrilux.hu oldalra, és tekintse meg teljes kínálatunkat! Kérdés esetén forduljon munkatársainkhoz elérhetőségeink valamelyikén; telefonon, a +36 1 403 4958-as vagy +36 30 9606 783-as számon, illetve e-mailben az info@akrilux.hu címen!