A tökéletes és modern nappali

2015 nov 30. | Lakberendezés

Egy otthon központi szerepét mindig a nappali tölti be. Itt zajlik életünk nagy része, a baráti összejövetelek, a családi beszélgetetések, így itt töltjük napunk nagy részét. Ennek okán különösen fontos, hogy a nappali berendezése egyszerre nyújtsa a nyugalom és kikapcsolódás csodás érzetét, a praktikum és rugalmasság egyvelegével.

A nappali bútorok kiválasztásánál az alábbi tényezőket kell figyelembe vennünk:

  • A nappali alapterületét.
  • A lakók számát.
  • A lakás stílusát.
  • Az egyén stílusát.
  • A minőséget.
  • Az alapanyagokat.

Gyermek vagy kisállat esetén érdemes könnyen tisztítható, és biztonságossá tehető darabokat választani.

 A nappali, stílusát tekintve, lehet klasszikus, bohó és modern. Napjaink legkedveltebb vonalának a modern tekinthető, azon belül is a minimalista stílus. A minimalizmus lényege az egyszerűség, a letisztultság és a kifinomultság. Úgy alkotni egyedit és különlegeset, hogy ragaszkodunk a „Kevesebb néha több.” elvhez. A formák és vonalak puritánok, a színek egyszerűek, a kialakítás és az összhang exkluzív. Egyediséget sugárzó, mégis a visszafogottság keretein belül maradó nappalit alkotni nem egyszerű – de az ideális bútorokkal megoldható.

A bútorok világában a származási hely sokat nyom a latba. Ha valaki minőségi, kifinomult és páratlan darabra vágyik, az olasz bútorok között találhatja meg a keresett darabokat. Az olaszok stílusérzéke és kifogástalan anyaghasználata világhírű, az alapanyagok megmunkálása pedig makulátlan.

Mi, a Must.co bútorkereskedés, kiváló olasz bútorokat kínálva és forgalmazva, sok éves tapasztalattal a hátunk mögött várja az exkluzivitás szerelmeseit. Nálunk kizárólag magas színvonalú, egyedi és aprólékosan kidolgozott nappali bútorokat talál, melyek tökéletesen idomulnak mind a modern, mind a minimalista lakberendezési stílushoz.
Egyedi igényeihez igazodva állunk rendelkezésére a www.must.co.hu honlapon, ahol megtekintheti széles kínálatunkat, kérdés esetén pedig várjuk megkeresését a 06 -1/9521-017-es, vagy a 06-70/6100-829-es telefonszámon, és az info@must.co.hu email címen.