Tetoválást – de hova?

2015 okt 29. | Életmód

A bőrre tetováltatott minta igazán személyre szóló, így rendkívül fontos, hogy legyen valami egyedi jelentése számunkra, különben legkésőbb pár év elteltével már nem is értékeljük majd annyira.

Az egyik legfontosabb kérdés, hogy melyik testrészünkre, és azon belül pontosan hova kérjük az adott mintát. Vannak nagyon népszerű helyek, ahova a legtöbben készíttetik a tetoválásukat, és vannak olyan területek, amelyeket célszerű elkerülni, több okból kifolyólag. Egy vállra készült tetoválás férfiaknál és nőknél is remekül mutat, pont úgy, mint az alkar vagy a hát. A vádlit és a combot leginkább a nők szeretik, a deréktetoválás pedig, valljuk be, elég mókásan mutatna a férfiakon.

A tetoválás a csontosabb részeken, illetve a vékony bőrnél okoz több kellemetlenséget, ez azonban emberfüggő, hiszen mindenki máshol érzékenyebb, a fájdalmon túl pedig van még pár tényező, amiket szem előtt kell tartanunk. Nézzük meg ezeket:

  • A tetováló kiválasztásánál több szempontot érdemes figyelembe venni, és nem szabad elkapkodni a döntést. Körültekintően célszerű választani, és nem elegendő csak a hallomásból szerzett információ.
  • Egyáltalán nem jó ötlet sablon rajz szerint tetoválást kérni. Akkor születhet nagyszerű munka, ha a tetoválóval megbeszéljük elképzeléseinket, és a tervezésben engedjük, hogy segítséget nyújtson.
  • A tetoválás elkészítésére sok időt szükséges szánni, hiszen siettetve semmi nem készül el igazán jól.

Ihletet szeretne meríteni? Sokféle, szebbnél szebb tetoválásról láthat képeket és olvashat is róluk a www.tattoosilver.hu oldalon!

Kizárólag minőségi eszközökkel dolgozunk, és magas színvonalon teljesítjük a szalonunkba érkezők kéréseit, így kijelenthetjük, hogy a győri Silver Tattoo & Piercing stúdióban megbízható szakemberekre bízza egész életére szóló döntésének megvalósítását.
Minden apró részletet tekintve garantáltan a legjobbat nyújtjuk tetoválás és piercing készítés terén!

E-mailben a tattoosilver@gmail.com címen kereshet bennünket, telefonon pedig a 06-20/497-5171-es számon kérhet bővebb információt!