Egyedi pólók kisgyermekek számára

2015 okt 29. | Nőknek

A különböző nevelő, oktató intézmények több olyan eseményt tartanak évközben, amikor ajándékozásra is sor kerülhet. Úgy érzi, egyre nehezebb olyan egyedi ajándékkal meglepni a kisgyermekeket, aminek igazán örülnének, és hasznos is lehet számukra hosszabb ideig? Nagyszerű lehetőséget kínálnak az egyedi pólók!

Az óvodákban, iskolákban tartott rendezvényekre, esetleg az évközben tartandó ünnepekre, mint például a karácsony vagy a gyermeknap, nagyszerű ötlet a szülőkkel közösen meglepni valamivel a kicsiket. Ebben a korban még elég sokszor előfordul, hogy hasonlítgatják egymáshoz magukat a gyermekek, így mindenképp tanácsos olyan ajándékban gondolkodni, amiből mindenki egyformát kaphat. Kiváló ötlet a póló nyomtatás, melynek köszönhetően vidám, ötletes ábrákkal és feliratokkal is kiegészíthetjük az intézmény nevét, emblémáját. Ezáltal nem csupán kreatív ajándékkal lephetjük meg a kicsiket, hanem az óvoda vagy iskola nevét hirdethetjük a különleges ruhadarabokkal.

Ha Ön szerint is rendkívül kedves ajándék lehet a kisgyermekek számára az egyedi póló, a Step Kft. munkatársai rövid időn belül elkészítik Önnek megrendelését. Többféle nyomtatási technikával dolgozunk, a kiválasztott anyagnak megfelelően végezzük munkánkat, korszerű megoldásokat alkalmazva. Nézzen körül weboldalunkon, a www.stepkft.hu oldalon, ahol referenciánk között megbizonyosodhat arról, hogy számos cég választott már minket transzfernyomással, szitanyomással, és tamponnyomással végzett munkákra.

Számunkra fontos a megrendelői elégedettség, ezért precízen, határidőt betartva, egyéni elképzeléseket teljesítve tevékenykedünk. A ránk bízott és részünkről elvállalt kéréseket kivétel nélkül elkészítjük, teljes mértékben a megbeszéltek szerint.

Készíttessen Ön is egyedi pólót a kisgyermekek számára! Nem csak egyszeri alkalomra szóló ajándék, hanem hasznos, többszöri alkalommal viselhető ruhadarab is lehet ez az ötlet. Bővebb információkért forduljon kollégáinkhoz, akik elérhetőek a 06-94-345234–es telefonszámon, valamint az info@stepkft.hu e-mail címen is!