Kényeztetés és praktikum otthonában

2015 okt 28. | Lakberendezés

A stresszes, zsúfolt és ingerekkel töltött napok mindenkit megviselnek hosszútávon, így fontos, hogy képesek legyünk kikapcsolódni és ellazulni, kényeztetni testünket, lelkünket. Az átlagos hétköznapok során nem engedhetjük meg magunknak, hogy egy szálloda vagy uszoda, esetleg edzőterem wellness részlegét igénybe vegyük, így ezt a kis luxust otthonunkban kell megteremtenünk.

Az ellazulás központjául a fürdőszoba szolgál. Itt összpontosul minden, ami egy alapos kényeztetéshez szükséges lehet, ezért különösen fontos a praktikus és testreszabott kialakítás.

Milyen az ideális fürdőszoba?

  • Megoszlanak a vélemények, hogy a szanitereknek a fürdőszobával egyben vagy külön kell-e elhelyezkedniük. Vannak, akik higiéniai okokból jobban szeretik külön választani a mellékhelység berendezéseit a fürdőszobai kellékektől, míg mások praktikusnak találják ezen elemek egybehelyezését.
  • Fontos a helytakarékosság és a letisztult, mégis egyedi megoldások. Mind higiéniai, mind esztétikai szempontból előnyösebbek a nagyobb, simább felületek és a trükkösen megoldott tárolási rendszerek.
  • A kényelem és biztonság, csakúgy, mint otthonunk minden helyiségében, a fürdőszobában sem elhanyagolható tényezők. Mindemellett minőségi, időtálló kellékeket tanácsos választani, hiszen minden esetben hosszútávra tervezünk.

Míg a térrel és a főbb alkotóelemekkel érdemes a minimalista irányvonalat követni, addig a dekorációs és kiegészítő kellékekkel szárnyalhat a fantázia.

A fürdőszobabútorok kiválasztása sosem egyszerű feladat. Meg kell felelniük a kényelmi, térbeli és praktikai szempontokon túl a kényeztetést biztosító elvárásoknak is. A fürdőkád vagy zuhanyzó a fürdőszoba lelke. Fontos, hogy mérete megfelelő legyen, ne túl kicsi és ne túl nagy, a használók számától függően. Ha a szaniterek a fürdőszobában helyezkednek el, megfelelő távolágra kell lenniük a fürdőkádtól, mind higiéniai, mind esztétikai okokból. Emellett fontos a praktikus és helytakarékos tárolási megoldások kialakítása, mint a mosdó alatti rész, tükrös szekrény, vagy a nem közlekedési útvonalon elhelyezett polcok.

Szaniter áruházunk megvalósítja Önnek a tökéletes fürdőszobát kiváló fürdőszoba termékekkel! Ha Önnek is megbízható, minőségi és időtálló fürdőszoba kellékekre, bútorokra, szaniterekre, vagy egyéb elemre van szüksége, nézzen körül weboldalunkon, a www.axosaniter.hu oldalon! Kérdésével keresse fel kollégáinkat elérhetőségeink valamelyikén, telefonon a 06-1/555-14-90-es számon vagy e-mailben az axo@axosaniter.hu címen!