Az ideális ablakok kiválasztása

2015 okt 28. | Lakberendezés

Amikor kiválasztjuk az otthonunknak szánt helyet, legyen az egy üres telek, felújítandó- vagy újépítésű lakás, mindig alapos megfontolás veszi kezdetét. Sokan kényelmi okokból, egy, már előre berendezett lakhelyet választanak, míg mások, személyiségük igényeinek kifejezéséért a teljes felújítás vagy újjáépítés opcióját preferálják.

A lakberendezési folyamat mindig az alapoknál kezdődik; padló, falak, ajtók és ablakok. A harmónia megteremtése mindig fő szempont, így ezeknek az alapvető elemeknek illik harmonizálniuk. Napjainkban a nyílászárók esetében két fő típusú alapanyag dominál a piacon: a fa és a műanyag. Míg előbbivel a klasszikus vonalat hívhatjuk életre, addig utóbbi a modern elvárásoknak kedvez.

De vajon melyik éri meg jobban?

A műanyag, mint nyílászáró alapanyag, számtalanszor bizonyított már. Mindamellett, hogy szigorú szabványok szerint lehet csak gyártásukba fogni, költséghatékony előállításuknak köszönhetően jóval olcsóbbak fa vagy alumínium társaiknál. Emellett az új típusú verziók külleme, a modern technikáknak köszönhetően teljesen egyénre szabható. Megbízhatóságuk és esztétikai előnyeik mellett az időtálló és minőségi garancia is a javukra szól. De mit is garantálnak a műanyag ablakok tulajdonosaiknak?

  • Modern dizájn
  • Tökéletes hőszigetelés
  • Többfunkciós szellőztetési rendszer
  • Maximális és természetes fényáteresztés
  • Zaj- és tűzvédelem
  • Igény szerint biztonsági üveg, a betörésbiztonságért
  • Személyre szabható megjelenés

Cégünknél különös figyelmet fordítunk a minőségre és megbízhatóságra, hogy ügyfeleink igényeinek maximálisan eleget tehessünk. Kizárólag magas színvonalú, német alapanyagokkal dolgozunk, többféle kivitelben, hogy mindenki megtalálhassa a lakásához leginkább illő műanyag ablakot.

Ha Ön is a modern stílust szeretné viszontlátni otthonában, és fontos Önnek a minőség, precizitás és időtállóság, szolgáltatásainkért látogasson el honlapunkra a www.panelablakok.hu-ra! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére elérhetőségeinken, hívjon minket a 06-1/308-14-17-es vagy a 06-20/201-89-63-mas, 06-20/228-26-88-as számok egyikén, vagy érdeklődjön e-mailben az info@panelablakok.hu vagy az ajanlatkeres@panelablakok.hu címen!