A hőfüggöny hatékonysága

2015 okt 28. | Technológia

Megoldásra van szüksége a kívánt hőmérsékletű levegő kiáramlásának megakadályozását illetően, nem szeretné, ha az ablakon keresztül bejutna a hideg otthonába, és mindezt szeretné gazdaságosan és költséghatékonyan megoldani? Akkor a hőfüggöny lesz az Ön számára a legideálisabb, mely számos területen nyújt biztonságos és környezetbarát megoldást.

A hőfüggöny segít, hogy az adott helyiség hőmérséklete akár egy ajtónyitás után is megmaradjon, mivel nem engedi át sem a hideget, sem a meleget, ezen túl pedig még számos előnnyel rendelkezik. Nézzünk meg párat:

–          Fürdők, uszodák esetében tökéletesen lehetővé teszi a hőfüggöny, hogy a medencékhez való eljutásnál a hideg levegő ne áramoljon be.

–          A hőfüggöny megakadályozza a rovarok bejutását.

–          Megóvja az ott közlekedő emberek egészségét is, hiszen nem engedi huzat képződését, jó zárással nyújt biztonságot.

–          Gyorsan felszerelhető.

–          Karbantartásra nincs szükség.

–          Energia-megtakarítást tesz lehetővé.

–          Egy-egy sérült része gond nélkül kicserélhető.

–          Maximálisan zár.

A kereskedelemben dolgozók többsége foglalkozik hűtött árukkal is. Ezek mennyisége változó, legtöbbször viszont hűtőpultokban, hűtött helyiségekben tárolják őket. A mélyhűtőkre szerelhető hőfüggöny biztosítja a szükséges hőmérsékletet, meggátolja a hideg levegő kiáramlását, valamint segítségével a kinti környezetből nem kerülhet be szennyeződés.

Az Alba Lamella Kft. kiváló minőségű hőfüggönyöket kínál, figyelembe véve a speciális igényeket. Megrendelőink számára biztosítjuk a szakszerű szállítást, és precíz munkát végezve gondoskodunk a szerelésről. Ha hőfüggöny, vagy bármilyen más termék vásárlásán gondolkodik, mint például ipari szalagfüggöny, az árnyékoló, a szúnyogháló, vagy esetleg a nyílászáró, a www.albalamella.hu weboldalon ezeket mind megtalálja, és azon túl, hogy segítünk felszerelni, a karbantartásban és a tisztításban is számíthat ránk!

Ne pazaroljon energiát, oldja meg a térelválasztást hőfüggöny használatával, mely hatékony és rendkívül egyszerű megoldás nyújt mindenki számára!

Az info@albalamella.hu email-címen, és a 06-70/420-1933, valamint a 06-70/389-1936-os telefonszámon könnyedén elérhet minket. Várjuk hívását, vagy üzenetét!