Szúnyogháló a fokozott védelem érdekében!

2015 okt 1. | Lakberendezés

A nyár beköszöntével nem csak a meleg érkezik el, hanem ezzel együtt sajnos a szúnyogok is támadásba lendülnek, és hónapokon át bosszúságot okoznak. Mivel szabadban való tartózkodás esetén kevésbé elkerülhető a csípések sorozata, így legalább az otthonunkban teremtsünk nyugodt légkört a pihenéshez! Ehhez többféle módszer áll rendelkezésünkre, de az egyik leghatásosabbnak a szúnyogháló használata ígérkezik.

A szúnyogháló opcionális felhasználása évről-évre fokozatosan vált egyre professzionálisabbá. Használatukkal szinte teljesen megakadályozhatjuk, hogy a rovarok bejussanak a lakásunkba, ám fontos tudni, hogy elsősorban a repülő rovarok ellen nyújt védelmet ez az eszköz. A szúnyoghálók könnyen kezelhető megoldást jelentenek számunkra, és az újításoknak köszönhetően esztétikailag sem kifogásolható látványt nyújtanak, hiszen számos változatban elérhetőek, illeszkedve a lakás stílusához és a tulajdonos igényeihez.

Cégünk, az Alba Lamella Kft. a hazai árnyékolástechnikai piac egyik legkiválóbbja, melyet többek között széles termékkínálatunknak köszönhetünk, így választékunkból a szúnyoghálók sem maradhatnak ki. Számos szúnyogháló típust kínálunk érdeklődőinknek, termékeink közé tartoznak az alábbi változatok:

  • Lehúzható rolós
  • Oldalhúzós
  • Oldalhúzós megállítható
  • Oldalhúzós pliszés
  • Nyílós zsanéros

Vegye fel a harcot a szúnyogokkal, védekezzen korszerű és praktikus szúnyogháló típusokkal!

Termékeinkről a www.albalamella.hu weboldalunkon tájékozódhat részletesen, ahol számos akcióval várjuk látogatóinkat! Ha felkeltettük az érdeklődését, keressen bátran minket a +36-70-420-1933-mas vagy a +36-70-389-1936-os telefonszámon, illetve írjon levelet az info@albalamella.hu e-mail címre! Munkatársaink készséggel segítenek kiválasztani az Ön igényeinek maximálisan eleget tevő termékeket, hogy otthona minden szempontból tökéletes komfortot nyújtson!

Védje magát és családját a szúnyogok ostromától, rendeljen minőségi szúnyoghálót az Alba Lamella Kft. profi csapatától!