Szállítsa vendégeit az esküvőre bérelt autóval!

2015 okt 1. | Férfiaknak

Az esküvőnek egyrészt izgalmas várakozás, meghitt pillanatok, felszabadító ünneplés és szívszorító percek keverednek egyetlen napban és eseményben, másrészt az ehhez vezető út rengeteg idegeskedéssel, megfeszített munkával és szervezéssel, elképesztően sok időráfordítással van kikövezve. Hol legyen a lagzi, milyen legyen a dekoráció, milyen legyen az ültetési rend, mivel érkezzenek a vendégek, stb. Ezek a feladatok egy kis felkészültséggel és szemfülességgel elvégezhetőek egyszerűen is, anélkül, hogy az ifjú pár az esküvő napjára teljes idegösszeomlást kapna.

Az esküvőszervezés egyik sarkalatos pontja a vendégek szállítása, melynek megoldása többnyire a vőlegény feladatai között szerepel. Különösen akkor fontos ez a menetrendi pont, ha a lagzi vidéki helyszínen lesz vagy a templomi szertartás és az azt követő ünnepség helyszíne távol esik egymástól. Ilyenkor tehet jó szolgálatot egy megbízható autókölcsönző. Ahelyett, hogy végeláthatatlan egyeztetésekbe és szervezkedésbe fognánk annak érdekében, hogy mozgósítsuk a rokonság járműveit, válasszuk inkább az egyszerűbb megoldást és béreljünk autót a násznépnek. Nagyobb létszám esetén még akár kisbusz mellett is dönthetünk.

Miért éri meg az esküvőt bérelt autókkal lebonyolítani? Amennyiben több autóra van szüksége, megőrizheti az esküvő egységét és olyan egyforma autókat is választhat, melyek illeszkednek az esemény hangulatához, dekorációjához. Nem Önnek kell gondoskodni az autók ellenőrzéséről, tankolásáról, elég, ha csak átveszi a kulcsokat és elhozza őket. Az egész násznép kényelmesen utazhat, ugyanakkor együtt maradhatnak és mindenki időben, gyorsan odaér a kijelölt helyre. Válassza a kézenfekvő megoldást és béreljen autót esküvőjére!

A www.kisnagyautoberles.hu weboldalunkon bármikor igénybe veheti egy megbízható autókölcsönző szolgáltatásait hétköznapokra vagy különleges alkalmakra egyaránt. A részletekről érdeklődjön a berles@kisnagyautoberles.hu e-mail címen vagy a +36 20 474-0712-es telefonszámon!