Harmonikaajtó a lakásban

2015 okt 1. | Lakberendezés

Manapság nem sok lakás rejt harmonikaajtót magában, pedig ez a méltatlanul mellőzött nyílászáró igazán sok lehetőséget rejt magában. Egy új lakás kialakításánál, vagy egy régi felújítása előtt mindig meg kell vizsgálni a kérdést: Hogyan tudnánk az előnyöket kidomborítani, a hátrányokat pedig elrejteni?
Néhány kreatív megoldással a legreménytelenebb lakásból is lehet élhető, sőt, otthonos kuckó, ahová szívesen térünk haza egy fárasztó nap után.

A harmonikaajtó is az ilyen egyszerű, de nagyszerű megoldások közé tartozik. Ezzel a nyílászáróval érdemes mindenkinek kísérleteznie, mert nem csupán a kis alapterületű helyiségek megmentője lehet, hanem egy nagy lakást is képes igazán egyedivé varázsolni.

A harmonikaszerű kialakítás egyszerre látványos és praktikus is. Az ajtó nem csupán esztétikus kinézettel bír, de tetszőleges alapanyagból és színben is elkészíttethető, így könnyen beilleszthető egy, már meglévő enteriőrbe. A harmonikaajtó egy mozdulattal zárható és csukható, a mai modern modellek pedig már nem produkálnak elviselhetetlen nyikorgást sem.
A harmonikaajtó tisztítása alapanyagától függően könnyen kivitelezhető, és nem igényel speciális tisztítószereket vagy ápolószereket sem, elég hozzá egy portörlő, vagy egy kevés szappanos víz, hogy eltávolítsuk a mindennapos használat során lerakódott zsírt és porréteget.

Egy ilyen nyílászáróval soha nem lesznek útban a kilógó, vagy éppen belógó ajtószárnyak, rendkívül helytakarékos, csökkenti a balesetek valószínűségét is, és még a legkisebbek is képesek kezelni, hiszen a kilincset sem kell felérni a mozgatásához.

A harmonikaajtó használatával mindenki csak jól járhat. Ön se szalassza hát el a lehetőséget, szereltessen be otthonába ilyen típusú nyílászárót, és ismerje meg a benne rejlő lehetőségeket és előnyöket, valamint élvezze, hogy az élete egy szempillantás alatt könnyebbé és egyszerűbbé válik!

A www.redonydiszkont.hu honlapon minőségi harmonikaajtókat és egyéb nyílászárókat vásárolhat, mindezt széles választékban.
Rendelje meg online új nyílászáróit és varázsolja komfortosabbá otthonát! Az info@redonydiszkont.hu email címen vagy a 06-20/366-6151-es telefonszámon minden fontos kérdésére választ kaphat!