Figyelemfelkeltés a bejáratnál kihelyezett táblával

2015 szept 30. | Üzlet

Azon gondolkodik, milyen módon lehetne könnyebbé tenni a cégéhez való eljutást azok számára, akik szeretnék igénybe venni az Önök szolgáltatásait? Nagyszerű ötlet gravírozott cégtáblát helyezni a bejárathoz, ami ismertté teheti mások számára is tevékenységüket.

Nincs különösebb megkötés a gravírozott cégtábla méretét és anyagát tekintve. Ez azt jelenti, hogy bárki tervezgetheti egyéni elképzelései szerint. Amire viszont tanácsos kiemelt figyelmet fordítani, hogy az időjárás hatásait bírja, évszaktól függetlenül. Nagyon fontos az is, hogy a lehető legjobb helyre tegyük a gravírozott táblát. Nem szabad, hogy bárkinek útjában álljon, zavarjon valakit a közlekedésben. E mellett viszont mégis teljesen jól láthatónak kell lennie, hogy már annak is szembe tűnjön, aki messzebbről érkezik. Jó, ha a szín, a szöveg illeszkedik a cég arculatához, és más reklámanyagaihoz hasonló összképet ad. Ha egy több emeletes ház bejáratánál van a gravírozott cégtábla, érdemes feltüntetni rajta a pontos címet, kitérve az emeletre, és az ajtó számára. Sokan oldják meg úgy, hogy egy poszter nagyságú papírra nyomtatva kérik az ábrákat és a szövegeket, majd ezt erős műanyag tartóba teszik.

Milyen jellemzőkkel rendelkezik egy jó gravírozott cégtábla?

  • szép megjelenés
  • pozitív hatáskeltés
  • megfelelően szerkesztettség
  • minőségi kivitelezés

Ugyanezek jellemzőek az olyan táblákra, plakátokra, poszterekre, amelyeket szintén rövid, de hatásos ismertetés céljából készítettünk, és különböző területeken alkalmazzuk.

Ha magas színvonalú munkát vár el, és szeretné, ha igényeinek megfelelően készülne a kért termék, ráadásul pontos és gyors munkával, akkor ezt a www.galgo.hu –ra látogatva kérheti. A Gal-Go Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. többek között nyomtatással, fénymásolással, bélyegzőkészítéssel, és különböző szóróanyagok gyártásával is foglalkozik. Célunk az állandó elégedettség ügyfeleink körében. Igyekszünk naprakészen fogadni érdeklődőinket, és számukra a lehető legkorábban elkészíteni megrendelésüket.

Ossza meg velünk elképzelését, és mi segítünk a megvalósításban! Készíttessen Ön is gravírozott cégtáblát a bejárathoz, hogy könnyen megtalálhassa mindenki! Kérdéseivel, egyéb észrevételeivel bátran keressen bennünket 06-1-3712860 –as telefonszámon, vagy a galgo@galgo.hu e-mail címen!