A férfiak igényes bőrápolása

2015 szept 30. | Férfiaknak

A férfiak bőrének szüksége van ápolásra, ahogy a nőkének is. Tévhit, ha azt gondoljuk, férfiként nem kell kellően odafigyelni a bőrre, hiszen fontos az egészségének megtartása.

A férfiak közül sokan gondolják, hogy a szépségápolás kifejezetten női dolog. Ez azonban nem így van, hiszen nagy jelentősége van a bőrápolásnak a férfiak körében is. Legelsőként minden ember a másik arcát látja, és azt jegyzi meg, így rendkívül fontos az arc ápolása. Sokféle olyan hatékony megoldás alkalmazható, amelyekkel könnyen fenntartható a bőr egészsége, és nem igényel sok időt és energiát. Ha napi szinten tisztítjuk arcunkat, akkor ez már látványos megoldás. Azért is nem elhanyagolható az erre fordítandó idő, mert a férfiak arcbőre jóval zsírosabb, mint a nőké. Jobban ki van téve a szennyeződésnek. A sima bőr érdekében használjunk bőrradírt, ami az elhalt hámsejtektől megszabadít minket, és simává varázsolja a bőrt. Tanácsos természetes összetevőket tartalmazó szereket alkalmazni a bőr felületén. A hidratálást sem szabad hanyagolni, kifejezetten borotválkozás után. Annak ellenére, hogy a férfiak kevesebb időt szánnak a bőrápolásra, mint a nők, érdekesség, hogy mégis később öregszik a bőrük. Erre az adhat magyarázatot, hogy a bőr felépítése különbözik a két nemet tekintve. A férfiaké vastagabb, kötőszövetük szerkezete rácsos, és ennek köszönhetően feszesebb a tartásuk.

Kutassy Krisztina teljes körű szolgáltatást nyújt a kozmetikai kezelések területén. Akik már jártak nálam tudják, hogy kizárólag kitűnő minőségű eszközöket használok, és legfontosabb számomra, hogy vendégeim igényeit figyelembe véve végezzem munkám. A www.kutassykrisztina.com internetes oldalon információt talál tevékenységemről, eddigi tapasztalataimról. Férfiak számára többféle kozmetikai kezelés kérhető, többek között gőz-tisztítás, pakolás. Minőségi termékekkel dolgozom az arckezelések során is. 

Néhány szabály betartásával gyorsan tapasztalható lesz a változás, ezért megéri törődni a bőrrel! Az egészséges, jól ápolt külső csak hasznára válhat! Ha kérdése merül fel, keressen bátran a kutassy.krisztina@gmail.com e-mail címen, vagy a 06-70-4502319 –es telefonszámon!