Praktikum és kényelem: Az Ön járművében milyen a raktérburkolat?

2015 szept 3. | Férfiaknak

A haszongépjárművek rendszeres használata egészen más kihívásokkal szembesíti a tulajdonosokat, mint egy személyautó esetében. A haszongépjárműveket általában szállítmányozásra alkalmazzák, ez pedig komoly, napi rendszerességű igénybevételt jelent. A raktérbe sokféle áru kerülhet, így az élelmiszerektől kezdve a ruhákon keresztül akár élő állat is utazhat a jármű hátsó rakterében. Ez sok esetben azzal jár, hogy a belső karosszéria folyamatos koszolódásnak, szennyeződéseknek van kitéve. A megfelelő raktérburkolat beszerelése éppen ezért kulcsfontosságú, lehetőleg már a haszongépjármű megvásárlásával egy időben.

Sok járműhöz nem jár gyárilag beszerelt raktérburkolat, ezt ugyan pótolhatjuk, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy az utólag beszerelt raktérburkolatoknak igencsak borsos áruk van, nem beszélve a munkadíjról és a beszereléssel járó időről. Mi a megoldás?

Ahelyett, hogy fölöslegesen időt és pénzt pazarolna, válassza inkább az előnyösebb megoldást és szerezzen be saját kezűleg beszerelhető raktérburkolatot!  A belső karosszéria védelmére szolgáló burkolatoknak ez a típusa több olyan pozitív tulajdonsággal is rendelkezik, mely méltán teszi népszerűvé a haszongépjárművek tulajdonosai körében. A munkadíj ebben az esetben ismeretlen fogalom, nincs szó napokig tartó vesztegelésről, hiszen nem kell arra várni, hogy a műhelyben sorra kerüljön az Ön autója, így a profitkiesést is megspórolja.

A raktérburkolat saját kezűleg is beszerelhető, ráadásul gyorsan és könnyedén, az autó pedig rögtön menetkész állapotban használható. A burkolat a gyárilag beszerelt modellekhez hasonlóan hatékony védelmet nyújt a belső rakteret érő sérülések, karcolások ellen, ugyanakkor biztosítja, hogy a szállítmány ne csúszkáljon a fuvarozás folyamán, mindezt anélkül, hogy a raktér méretét csökkentené. A negyed óra alatt beszerelhető raktérburkolat könnyen, gyorsan tisztítható, és bármilyen méretben megrendelhető.

Döntsön a kedvező megoldás mellett, és vásárolja meg a lapra szerelt formában kapható, azonnal hazavihető raktérburkolatot! www.citroensipos.hu weboldalunkon tájékozódhat a részletekről és új raktérburkolatot rendelhet akár most azonnal! Citroen Jumperhez, Peugeot Boxerhez vagy Fiat Ducatohoz rendelhető Floor Pack raktérburkolatok a kényelmesebb és praktikusabb szállításért! A 06 (23) 521 630-as és a 06 (23) 373 122-es telefonszámon bővebb tájékoztatást kérhet, de elektronikus formában is várjuk megkeresését a siposkft.m7@siposkft.hu, valamint a siposkft.m6@siposkft.hu e-mail címen!