Transzfernyomással emblémázott nyakkendők

2015 szept 2. | Férfiaknak

Egyedi nyomatos nyakkendővel szeretné megajándékozni kollégáit, és ezzel együtt cégét is reklámozná? A legjobb megoldást jelentheti, ha emblémázott nyakkendőt készíttet.

Vannak, akik életük során csak néhány alkalommal viselnek nyakkendőt. Azonban sok munkahelyen elvárás. Ha nem is naponta, de a különböző, gyakran rendezett céges rendezvényeken magától értetődő a viselése, és az öltözet fontos része.

Napjainkban a formális megjelenés, és az üzleti életben dolgozók mindennapi kiegészítő darabja. A férfiak nyakkendőt viselnek ünnepi események, hivatalos alkalmak, valamint munkájuk során, ha olyan jellegű. A nyakkendő protokolláris jelentőséggel bír, mivel az üzleti életben kötelező hordani. Az évek elteltével több tulajdonsága is változott, mint például a szélessége, a csomózási szokásai, de mindig is meghatározó darabja maradt a férfiak ruhatárának. A nyakkendők stílusa lehet élénk vagy visszafogott, mintázata hagyományos vagy logóval, nyomattal ellátott. Annak megfelelően szükséges kiválasztani, hogy éppen milyen rendezvényre tartunk, illetve ha munkahelyünkön viseljük, méltó legyen az általunk betöltött munkakörben való megjelenéshez.

A kiválóan megválasztott nyakkendő tökéletesen illik az adott öltözethez, fontos szerepe van a pozitív benyomás keltésében, és tükrözi a saját stílusunkat is. Érdemes ügyelni arra, hogy meddig ér a nyakkendő hossza, hiszen a nem jól megválasztott hosszúság stílustalanságot sugallhat. Gyakran viselnek a férfiak öltönyt nyitott inggel, ami lehet jó összeállítás, de a nyakkendő elegánsabbá varázsolja az öltözéket.

Nagyszerű megoldás emblémáztatni a cégnél dolgozó férfiak nyakkendőit. Az ilyen egyedi nyomatos reklám nyakkendők kiemelten felhívják a tárgyaló partner figyelmét, és egyedibbé teszik ezt az elegáns kiegészítőt. Az emblémázott nyakkendők kitűnő szerepet töltenek be a reklámhordozás terén. Ha úgy döntünk, emblémáztatunk nyakkendőket, olyan helyen tegyük ezt, ahol korszerű, megbízható technikával dolgoznak. Egy igényesen megtervezett, majd ugyanígy elkészített emblémázott nyakkendő remekül reklámozza a céget.

A Step Kft. transzfernyomással készít emblémát nyakkendőkre, és más olyan felületekre, amelyek nehezen emblémázhatóak. Ezzel a technológiával nagyon szép nyomat érhető el végeredményképp. A www.stepkft.hu internetes oldalunkon tájékozódhat arról, hogy a transzfernyomáson kívül szitanyomással és tamponnyomással is foglalkozunk. A ránk bízott feladatokat precízen látjuk el, igyekszünk minél rövidebb határidőn belül elkészülni a munkákkal.

Lépjen kapcsolatba velünk, és rendelje meg az elképzelései szerint emblémázott, minőségi anyagból készült nyakkendőket munkatársai számára! Amennyiben részletesebb információra van szüksége, elér bennünket a 06-94-345-234 –es telefonszámon, és az info@stepkft.hu e-mail címen!