Nyakszirtre helyezett felszíni piercingek

2015 szept 2. | Életmód

Felszíni piercing behelyezésén gondolkodik, de még nem sikerült eldöntenie, pontosan hova szeretné? A nyakszirt testékszerek garantáltan különleges megjelenést biztosítanak. Az emberek nemtől függetlenül szívesen döntenek a felszíni piercingek e fajtája mellett.

A felszíni piercing, más néven microdermal szinte úgy néz ki, mint egy átlagos testékszer, viszont különbözik tőle abban, hogy csak egyetlen kimenete van. Lehetőség van a test akármelyik részére készíttetni, viszont hosszabb idő szükséges a begyógyulásához, és sokszor előfordul, hogy kilökődik. Olyan emberek számára ideális választás, akik mindezekkel tisztában vannak, és az egyediség érdekében elfogadják ezeket a hátrányokat. A microdermal behelyezése hasonló a hagyományos piercingekéhez, de összetettebb, és kellemetlenebb.

Többen választják nyakszirtjüket a microdermal behelyezésének helyéül. Ha direkt ennek a típusnak megfelelő piercinget kérünk, akkor az teljesen belesimul a testbe. A kilökődés esélye így minimális. Mindenképp be kell tartani a kezelési útmutatót, és nem szabad megfeledkezni a rendszeres, figyelmet igénylő ápolásról.

A Sun City Tattoo & Piercing Stúdió piercingek behelyezését, és tetoválások elkészítését is vállalja. Dolgozóink maximálisan hozzáértő munkát végeznek a szalonunkba érkező vendégek kéréseinek megfelelően. Számunkra legfontosabb, hogy kedvező árakon, higiénikus környezetben, minőségi alapanyagok és eszközök felhasználásával valósítsuk meg a hozzánk érkezők igényeit. A www.tattooszeged.hu weboldalon bővebben olvashat a témával kapcsolatban, és képeket is talál, bármelyik tetoválás vagy piercing érdekli.

Ha kevésbé feltűnő, de extrémnek mutatkozó piercinget szeretne, válassza a microdermal lehetőségét! Különböző fajtái közül a nyakszirt piercing nagyon szép, de bármikor el is rejthető.

Fáradjon be személyesen a honlapunkon megadott szegedi címünkre, vagy keressen minket telefonon a 06-30-858-64-66 –os számon, illetve üzenetet írva a tattooszeged@gmail.com e-mail címre!