Hogyan lehet hosszú életű az akkumulátor?

2015 szept 2. | Férfiaknak

Ha fontos Önnek gépjárműve megfelelő karbantartása, akkor az autóakkumulátorról sem szabad megfeledkeznie. A nem megfelelően működő akkumulátor igen sok kellemetlenséget képes okozni, akad azonban több olyan praktika és „szabály” is, melyek alkalmazásával, betartásával könnyedén és jelentős mértékben növelhetjük az autóakkumulátor élettartamát.

Mit tehetünk?

Nagyon fontos, hogy csak ioncserélt vízzel töltsük fel az akkumulátort és soha ne tároljuk töltés nélkül, lemerülve huzamosabb ideig. Jó megoldás lehet olyan töltő vásárlása, amelyhez jár töltőkivezetés. Ha a jármű szabad ég alatt szokott állni, különösen figyeljünk az akkumulátor töltésére. Az akkumulátort inkább hideg helyen tartsuk, ha meg akarjuk növelni az élettartamát. Ügyeljünk a szellőzőcső rendszeres ellenőrzésére, és mindig csatlakoztassuk a polaritásnak megfelelően az autóakkumulátort, ugyanis könnyen okozhat károkat, ha erre nem figyelünk oda. Ha új akkumulátort vásárolunk, az üzembe helyezése előtt mindenképpen gondosan olvassuk el a használati és beszerelési utasításokat. Ha nem annyira bízunk magunkban, kérjük tapasztalt szakember segítségét, hogy megkíméljük magunkat az esetleges elhibázott beszereléssel járó költséges károktól. Kíméljük az autóakkumulátort, és ha a gépjárműbe való beülés után nem tudjuk rögtön elindítani a motort, ne legyünk türelmetlenek: két próbálkozás között hagyjuk pihenni az akkumulátort, várjunk 5-10 percet, hogy magához térhessen.

Megbízható segítség

Akár akku segélyre, akár új autóakkumulátorra van szüksége, a Csorba-Akku Kft. professzionális segítséget nyújthat az Ön számára! Ha fontos, hogy biztonságosan és nyugodtan vezethessen, akkor vegye igénybe cégünk szolgáltatásait. A Csorba-Akku Kft. magas minőségű autóakkumulátorokat kínál széles választékban, mindezek mellett pedig problémák esetén is hatékony megoldást nyújthat az Ön számára.

Válassza ki a megfelelő akkumulátort, szállíttassa ki és szereltesse be, hogy megkönnyítse életét! Ha professzionális segítséget és megbízható minőségű termékeket szeretne, válasszon minket! Látogasson el www.csorba-akku.hu weboldalunkra, és kéréseivel, kérdéseivel bátran hívja a +36 1 379 3142-es és a +36 20 944 9295-ös telefonszámokat vagy írjon e-mailt az info@csorba-akku.hu címre!