A mikrobusz bérlésének előnyei

2015 szept 2. | Férfiaknak

Több fős társaság utazna, de nincs elegendő hely az autójában? Esetleg nem vállalja annyi sofőr a vezetést, amennyi jármű szükséges lenne ahhoz, hogy mindenki egyszerre elindulhasson? Mindezen problémákra tökéletes megoldás a mikrobusz bérlése.

Sokszor előfordul, hogy nagyobb társaság indulna útnak vakációzni, vagy csak valamilyen rendezvényre utaznának sokan. Ilyenkor több személyautóra van szükség, és nehézkesebb a kivitelezés, hiszen nem elég egy sofőr. Szerencsés esetben sikerülhet ilyen módon is elindulni, de ha ez gondot okoz, nagyszerű ötlet kisbuszt bérelni. Jelentős összeget lehet megtakarítani vele, ráadásul csak egy sofőrt igényel, és minimum kétszer annyian beférnek, mint a személyautóba. Ha nagy mennyiségű csomagot is kell szállítani, az sem okoz gondot, hiszen a mikrobusz csomagtere garantáltan tágas. A biztonság miatt sem kell aggódni, a kisbuszokat bérbe adók rendszeresen ellenőrzik a műszaki állapotot, és kiválóan működő járművet bocsátanak a rendelkezésünkre, bármelyik legyen is a kiválasztott mikrobusz.

A mikrobusz bérlésének rengeteg előnye van, amelyek közül említsünk meg néhányat:

  • alapos szervizelés
  • tiszta, kifogástalan állapot esztétikailag és műszakilag is
  • magas fokú kényelem
  • autópályadíj és fogyasztási költség két külön autó helyett csak egy járműre

Számos kisbusz bérlésével foglalkozó cég közül válogathatunk. Legjobb, ha olyan helyről bérlünk kisbuszt, ahol elérhető árakon, kiválóan felszerelt járműveket kínálnak.

A Lacibusz S.r.o. mindezen kéréseknek eleget tesz. Minden igénynek megfelelve, olcsón bérelhet nálunk mikrobuszt. Tapasztalt, udvarias sofőröket is tudunk biztosítani, amennyiben nem szeretné vállalni a társaságban senki a vezetést. Ebben az esetben a kauciótól eltekintünk. Tágas kisbuszainkban nyugodtan telhet az utazás minden perce.

Ha ellátogat a www.lacibusz.hu weboldalunkra, széles körű tájékoztatást kap az általunk nyújtott szolgáltatásokról. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink mindig tisztában legyenek a tudnivalókkal. Ennek érdekében pontos információkat közlünk a honlapunkon, ezzel is azt sugallva, hogy megbízható cégre talált.

Érje el könnyen, bárhonnan a világot a mikrobusz bérlésének nagyszerű lehetőségével! Hívjon bennünket bátran a 06-30-982-4795 –ös telefonszámon, vagy írjon üzenetet a weboldalon található űrlap segítségével, illetve az ott megadott e-mail címek bármelyikére!