A közkedvelt szemöldök piercingek hatalmas választéka

2015 szept 2. | Férfiaknak

Az ékszerek között talán a legprovokatívabbak a piercingek. A nők általában a köldökükben, az orrukban, vagy a nyelvükben viselnek előszeretettel piercinget, míg a férfiak többsége a szemöldök piercing mellett voksol. Piercinget szeretne a szemöldökébe? A testékszerek e fajtája a különlegesség érzetét kelti, és arcának vonásait is nagyszerűen kiemeli.

A szemöldök piercing a szemöldökbe, és annak környezetébe helyezett piercing fajta. Igény szerint választható a formáját, az anyagát, valamint a behelyezésének irányát tekintve. A férfiak körében rendkívül elterjedt, gyakran feltűnő testékszer. Leginkább függőlegesen hordják, az egyik szemöldökben, de vannak, akik vízszintesen, vagy egymás mellett többet is viselnek.

A szemöldökbe helyezett testékszerek gyógyulási időtartama viszonylag gyors, pár hónapon belül teljesen begyógyul. A szemöldök piercing szúrását követő időben nagyon fontos betartani a gyors, problémamentes gyógyuláshoz szükséges útmutató leírását.

Mielőtt a piercinget behelyeztetjük, célszerű érdeklődni, hogy hol készíttessük. Olyan szalon mellett érdemes dönteni, ahol sok éves tapasztalattal, szakszerű tudással rendelkeznek.

A www.piercingrendeles.hu weboldalon testékszerek széles választékát találhatja meg, többek között a szemöldök piercingek számos változatát. Nem csak a külsejét, de az anyagát tekintve is többfélét kínál a Piercing webshop.

Amiért érdemes tőlünk megrendelni új, egyedi testékszerét:

  • kedvezményes áron való hozzájutás
  • újdonságok megjelenése rendszeresen
  • teljes mértékben megbízható termékek
  • ajándékutalvány igénylésének lehetősége

Nézze meg a szemöldök piercing típusokat! Válassza ki, amelyiket szívesen viselné ízlésének megfelelően a nagyszerű áron, különböző nagyságú, alakú, és sokféle színben kapható szemöldök piercingek közül!

Ügyfélszolgálatunkon dolgozó munkatársaink szívesen válaszolnak felmerülő kérdéseire a 06-70-6000-999 –es, és a 06-70-6001-011 –es telefonszámokon, vagy e-mailben az info@piercingrendeles.hu címen!