Látványos léggömbök reklámajándékként

2015 szept 1. | Üzlet

Cégünk népszerűsítését többféle eszköz alkalmazásával tehetjük, viszont nem könnyű megtalálni azt a megoldást, ami az adott helyen és időben a legelőnyösebb lehet. A lufik feltűnő reklámeszközök, amelyek garantálják a vidámságot is.

A többféle reklámajándék közül az egyik legjobb választás a léggömb. Számtalan lehetőség közül válogathatunk, ha lufit használunk reklámozásra. A rendezvények nagy részén nem csak felnőttek vesznek részt, hanem velük együtt kisgyermekeik is ellátogatnak az eseményekre. A lufik kicsiknek és nagyoknak egyaránt vidám perceket szereznek. A szabadság érzetét keltik, és különleges hangulatot teremtenek. Különböző koncerteken, majálisokon, fesztiválokon, és egyéb privát eseményeken is bátran ajándékozhatók logózott, céges léggömbök, hiszen mindenütt mosolyt csalnak a résztvevők arcára. Születésnapok, céges rendezvények, esküvők fénypontjává is válhatnak.

Miért tökéletes reklámajándék a feliratozott, emblémázott léggömb?

  • többféle jellegű rendezvényen adhatóak
  • látványosan reklámoznak
  • a promóciós célt kitűnően ellátják

A www.bernadreklam.hu weboldalon reklámajándékok sokaságából válogathat kedvére. Lehetősége van léggömböket is rendelni, amikkel feldobhatja rendezvényét, vagy reklámozhatja cégét más eseményeken.

Amiben egyedülálló segítséget jelenthet a BERNÁD Present Kft.:

  • folyamatosan bővülő, széles kínálat
  • egyéni igények szerinti szolgáltatás
  • látványterv elkészítése
  • szakértelemmel rendelkező dolgozók

A reklám léggömbökön kívül több más egyedi, minőségi termék közül is választhat kedvére, mint például a nyakpántok, pólók, naptárak, tollak. Cégünk munkatársai igyekeznek teljes mértékben segítséget nyújtani ügyfeleinknek. Magas szintű követelményeknek megfelelő, színvonalas kínálattal várjuk a www.bernadreklam.hu oldalunkra látogatókat.

Készíttesse el az elképzeléseinek minden szempontból megfelelő ajándéktárgyakat nálunk! Kérésére házhoz is szállítjuk termékeinket.

Bővebb információért látogasson el honlapunkra, írjon e-mailt a bernadr@satrax.hu vagy az info@bernadreklam.hu címre! Telefonos elérhetőségeink: 06-52-898-222, 06-20-5741006!