Mit tegyünk a vágyott alak elérése érdekében?

2015 júl 31. | Életmód

Eltervezzük, hogy végre elérjük álmaink alakját: elkezdünk sportolni, odafigyelünk az étkezésünkre. Ez egy olyan folyamat, ami nem egy nap alatt következik be, hanem hónapok hosszú és kemény munkája. Amikor az alakformálás mellett döntünk, van néhány tényező, amin változtatnunk kell.

Nézzük meg, hogy pontosan mik is ezek:

  • Étkezés: A zsíros ételeket felejtsük el, ha sütni szeretnénk, napraforgóolaj helyett olívaolaj vagy kókuszzsír, cukor helyett édesítőszer. A szénhidrátot, vagyis a kenyeret és a kenyér alapú dolgokat célszerű a minimálisra csökkenteni, és lassan felszívódó szénhidrátokra cserélni. Sok folyadék, víz, és itt beiktathatunk akár 1-2 fogyasztó, vízhajtó hatású teát is. Fogyasszunk sok friss gyümölcsöt és zöldséget, hogy szervezetünk feltöltődhessen vitaminokkal, és a sportoláshoz egyébként is szükség van az energiára.
  • Mozgás: Heti minimum három nap, és minimum 1 óra, ennél csak többet – legalábbis ha azt szeretnénk, hogy eredménye legyen. Járhatunk edzésekre, tornázhatunk otthon, választhatjuk a futást vagy a biciklit is, és persze a sporton belül is számos edzésprogram van, amit kinézhetünk magunknak. Azt válasszuk, amelyik a legszimpatikusabb, és persze azt, ami a legnagyobb hatással van a problémás testrészeinkre.

Ha ezeket betartjuk, és rendszeresen, becsületesen csináljuk – vagyis nem azt az utat követjük, hogy ha senki sem látja az esti 3 szelet süteményt, akkor az nem is létezett -, akkor biztosak lehetünk benne, hogy előbb-utóbb érezhető és látható lesz a változás, ám a folyamaton tudunk egy kicsit gyorsítani.

Testszépítő krémekkel a feszes bőrért!

Az alakformálás során a cellulit, vagyis a narancsbőr eltüntetése a legnagyobb feladat, ami nem is mindig sikerül elsőre, ugyanis előfordulhat, hogy ugyan elkezdünk fogyni, narancsbőrünk megmarad. Ebben lehetnek segítségünkre az alakformáló, karcsúsító krémek, melyek segítenek a kívánt alak elérésében és a cellulit eltüntetésében is.

Szeretné kipróbálni cellulit elleni krémjeinket? Tekintse meg weboldalunkat a www.remylaure-athome.hu címen, ezen keresztül tud nekünk üzenetet is írni, vagy hívjon minket bátran a 06-30/948-3359-es telefonszámon!

http://www.remylaure-athome.hu/