Kiváló megoldás a salétromos falak ellen

2015 júl 31. | Technológia

Egyre több gondot jelent a háza falán kialakult salétromosodás? Akadályozza meg a problémát minél előbb, korszerű eljárással!

A falszigetelés hiányossága miatt, vagy abban az esetben, ha elöregedett a fal, előfordulhat, hogy a talajból felfelé szálló nedvesség ásványi sókkal együtt halad át a rétegeken. Ennek következtében a nedvesség elmúlik egy idő után a fal száradása miatt, de az ásványi sók a fal felületén maradnak, melyet salétromosodásnak nevezünk. Ez problémát jelent, ugyanis hamar lemállik a fal, és a vakolat is kárt szenved. Az ásványi sók megkötik a vizet, így hosszú ideig nedves marad a fal, az állandó fűtéssel sem tudjuk megakadályozni ezt a negatív hatást. A fő feladat, hogy megakadályozzuk a víz falazatba való bejutását. A salétromosodás szinte minden építőanyagot elcsúfít, egyetlen célszerű megoldás a ház falának utólagos szigetelése. Forduljon szakemberhez, aki el tudja végezni a felmérést, majd tájékoztatja a további teendőkről! Ne várjon addig, mire egészsége is veszélyeztetve lehet!

A Bona-Si Épületszigetelő Bt. sok éve végez hozzáértő, precíz munkát az utólagos falszigetelés és vízszigetelés terén. Nagyon fontos számunkra, hogy megrendelőink teljes mértékben elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, ezért munkatársaink rövid határidőn belül, korszerű technológiát alkalmazva dolgoznak. Igyekszünk hatékony, időtálló, precíz végeredményt elérni. Amiért megéri minket választani:

  • Ingyenes tanácsadás
  • 20 év garancia
  • Az összes technológia kivitelezésének lehetősége
  • Speciális munkaeszközök használata
  • Az ország bármelyik területéről kérhető szolgáltatás
  • Gyors, pontos munkavégzés biztosítása

Megoldást nyújtunk a vizes falak szigetelésén kívül lakásfelújítással kapcsolatos munkálatokban, valamint homlokzati hőszigetelés és utólagos pinceszigetelés esetében is.

Állja el a salétromosodás útját! Kérje munkatársaink segítségét! Amennyiben kérdései merülnek fel, az info@bonasi.hu e-mail címen, vagy a 06(70) 520-66-63-mas telefonszámon bátran keresse munkatársainkat!