Fűszerek saját kézből, és színes pompa a műanyag balkonládák segítségével

2015 júl 31. | Nőknek

Valami változatosságot szeretne, és szívesen ízesítené ételeit saját fűszerekkel? Különleges szépséget varázsolhat otthonába a balkonládába ültethető színes virágokkal, sőt ezekben fűszernövényeket, zöldségeket is termeszthet.

Korábban égetett agyagból vagy fából készítettek cserepeket, melyekbe különböző növényeket ültettek. Manapság már rengetegféle cserép készül, amik közül az adott virágok helyigényeinek megfelelő méretű, és a nekünk tetsző színekben válogathatunk. A szabadtérre szánt növények esetében át kell gondolnunk, hogy milyen évszakban szeretnénk ültetni, hiszen a szélsőséges időjárás miatt nem csak kedvenc virágaink, hanem az is sérülhet, amibe helyezzük azokat.

A műanyag cserepek időt állóbbak más társaikhoz képest. A műanyag balkonládák pedig még több pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, hiszen növények sorait tudjuk egymás mellé ültetni. Azonban amire külön figyelmet kell fordítani, hogy a növények számára mindig biztosítsuk a megfelelő tápanyagot, mivel a kerttől eltérően ilyenkor nem természetes a talajból való pótlódás. Célszerű ügyelni a földkeverék kiválasztásánál is.
Az erkélyünket, ablakpárkányunkat, kertünket is kiválóan díszítik a balkonládákban tündöklő virágok. Akár zöldséget is nevelhetünk.

A balkonkertészkedés előnyei:

  • Általunk táplált növények
  • Bio termés
  • Helymegtakarítás
  • Több növény ültethetőségének lehetősége

www.bandyplastics.hu weboldalunkon megtalál minden, a növények ültetéséhez szükséges kelléket. Balkonládák, ezekhez tartozó balkonláda alátétek, virágcserepek, virágföldek, öntözőkannák, és sok más egyéb nélkülözhetetlen termék kapott helyet széles kínálatunkban.
A Bandy Plastics munkatársai nagy gondot fordítanak arra, hogy kizárólag minőségi árukat kínáljanak, és futárszolgálatunk házhoz is szállítja a kiválasztott termékeket.

Szeretnénk, ha Ön is elégedett lenne! Kérje a Bandy Plastics segítségét, hogy sikeresen tudja elérni eredményét! Webáruházunk internetes oldalán kívül érdeklődni tud az info@bandyplastics.hu címen, vagy telefonon a 06-70-594-5105-ös számon. Keressen minket bizalommal!