A kényelmes munkavégzés fontossága

2015 júl 31. | Üzlet

Sokan talán nem is sejtik, de a munkavédelmi előírások nem csak a raktárakra és a fizikai munkavégzés színtereire terjednek ki, hanem az irodákra is – elvégre ezek is munkahelyek, attól függetlenül, hogy nem végeznek az ott dolgozók veszélyes és nehéz fizikai munkát. Az irodahelyekre is számos szabály vonatkozik, és természetesen ezek között ott szerepel az is, hogy megfelelő

minőségű és kényelmes irodabútorok álljanak a dolgozók rendelkezésére.

Milyennek is kell lennie a megfelelő irodai bútoroknak?

  • Irodaszék: Az irodaszék támlája legyen dönthető, magassága állítható. Magának a széknek stabilnak kell lennie, és biztosítania kell a könnyű, szabad mozgást. Igény szerint lábtámaszt és kartámaszt is kell biztosítani, hogy a dolgozó komfortérzete meglegyen.
  • Irodai asztal: Az irodai asztal felülete nem lehet fényvisszaverő, és kellően nagynak kell lennie ahhoz, hogy a monitor, a billentyűzet, az egér és a munkához szükséges egyéb eszközök, dokumentumok megfelelően elférjenek rajta.

Természetesen ezeken kívül még számos előírás vonatkozik az irodai dolgozókra, de mi most a bútorokkal foglalkozunk inkább.

Fontos tehát, hogy az irodaszék kényelmes legyen, és állítani lehessen annyira, hogy a saját igényeinkre szabhassuk. Ezen túl egészségügyi szempontból is meg kell felelnie, gerincünket egyenesen kell tartania, hiszen valljuk be, fájó háttal nem lehet dolgozni, és különben sem hagyhatjuk, hogy a munka az egészségünk rovására menjen.

Kényelmes irodabútorok a Projekt Bútortól!

Ha valóban kényelmes irodai bútorokat szeretne munkahelyére, ideális választás a Projekt Bútor. Kínálatunkban a legjobb minőségű irodaszék és irodai asztal is megtalálható, ezen kívül pedig még számos berendezési tárgy, a szekrényektől kezdve egészen a fotelekig.

Ha felkeltettük figyelmét, vegye fel velünk a kapcsolatot! Weboldalunkat a www.projektbutor.hu címen találja, de elérhetőek vagyunk telefon, a 06-22/503-821-es számon, és email-en, a projektbutor@projektbutor.hu címen is!

Tegyen Ön is az egészséges és kényelmes munkakörnyezetért!