Különleges kivitelezésű, hímzett babaruhák

2015 jún 30. | Nőknek

Ha egyedi és személyre szóló meglepetéssel szeretne kedveskedni saját gyermekének, vagy ismerőse kisbabáját kívánja megajándékozni, éljen a hímzéssel ellátott babaruhák megrendelésének lehetőségével!

Minden gyermeknek szüksége van néhány alkalmi gyerekruhára, és egyéb kényelmes babaruhára. Egyre több ember ad olyan ajándékot szívesen, amely valamilyen egyediséget tükröz. Modern korunkban számos ilyen lehetőség van, többek között a ruhadarabokra készített dekoráció. Nagyszerű ötlet, ha a babaruhát hímzéssel díszíttetjük, például a baba nevével ellátva. Az egészen egyszerűtől a különleges hímzési mintáig bármilyen megfelelő felirattal ellátható a kiválasztott babaruha. Egy ilyen megoldás igazán egyedülálló ajándék lehet. 

Babaruhákat kategóriánként megtekinthet, majd megrendelhet a www.milibaby.hu honlapunkon, ahol széles választék áll rendelkezésére. Nálunk egy helyen tudja megvásárolni a babaruhát, és hímzést is kérni hozzá, így még egyedibbé varázsolva az ajándékot.

A Milibaby baba webáruház törekszik arra, hogy magas színvonalú árukkal, gyors kiszolgálással, garanciával, és különféle kedvezményekkel tudjon kedveskedni vásárlói számára. Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük. Az igényes, minőségi babaruhákat hozzáértő, szakmailag képzett holland és amerikai designerek tervezik, majd tapasztalt, kiváló munkát végző hazai szakemberek készítik el.

Fontosnak tartjuk, hogy érdeklődőink igényeit szem előtt tartva rengeteg újdonságot tudjunk nyújtani. Igyekszünk ügyelni arra, hogy mindig jellemezzenek minket a következők:

  • egyedi babaruhák és kiegészítők
  • bővülő termékkínálat
  • kreatív ötletek
  • különféle kedvezmények

Készíttesse el az elképzeléseinek és a kreatív ötleteinek megfelelő, hímzéssel ellátott ruhadarabot!

Kérje bátran munkatársaink segítségét a tervezésben, és a rendelést illetően is!

Iratkozzon fel hírlevelünkre a www.milibaby.hu –n!  Információért pedig keressen minket
e-mailben az info@milibaby.hu címen, vagy telefonon a 06- 30-436-2893 –as számon!