Ablakcsere költséghatékonyan, hosszú távra!

2015 jún 26. | Lakberendezés

Nehezen tudja eldönteni, hogy a lakásban már nem megfelelően funkcionáló ablakokkal mit tegyen? Cserén gondolkodik, de a felmerülő nagyobb költségek miatt még nem biztos benne? Ilyen esetben előnyös, ha megbízható segítséget kér, hogy a végeredmény mindenképp hosszú időre szóló, és minőségi legyen!

Sokan úgy gondolják, hogy az olcsóbb megoldást választva elegendő az ablakokat felújítani. Bizonyos esetekben ez működhet, viszont a problémák többségét tekintve a hibásan működő nyílászárók más gondokhoz is vezethetnek, mint például a komfort csökkenése, vagy a fűtési költségek növekedése. Ahol nyithatóságra nincs szükség, ott érdemes fix ablakot beépíteni. Azonban figyelni kell arra, hogy minden helységnek legyen nyitható ablaka, a rendszeres szellőztetés érdekében.

A meglévő nyílászárók állapotától függ, hogy csere esetén mekkora lehet az elérhető megtakarítás mértéke. Mindenképp érdemes kicserélni a nyílászárót, ha rések találhatóak rajta. Ablakcsere esetén legjobb döntés a műanyag nyílászáró választása.

A Tamás-Ablak Kft. minőségi műanyag ablakok forgalmazásával is foglalkozik, Budapesten és vonzáskörzetében. Vállaljuk a munkafolyamat teljes elvégzését, ügyelve arra, hogy precízen, és gyorsan bonyolítsuk le a cserét anélkül, hogy kellemetlenséget okoznánk. Különböző kedvezményeket biztosítunk, és lehetőség van előleggel is rendelni.

Igényeinek és elképzeléseinek megfelelő megrendelését leadhatja a www.tamasablak.hu weboldalunkon, ahol megtalálja a kedves ügyfeleink számára elérhető online ajánlatkérő, részletes kérdéseket felvető űrlapunkat is.

Döntsön a műanyag ablakok mellett, és válasszon tőlünk új, kiváló ár-érték aránnyal jellemezhető nyílászárót, ha a következő pozitív tulajdonságokat Ön is fontosnak tartja:

  • költséghatékony
  • energiatakarékos
  • erős
  • hosszú élettartamú
  • hatékony szigetelő

Kérje teljes körű szolgáltatásunkat, a Tamás-Ablak Kft. segítséget nyújt Önnek!

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére! Böngésszen honlapunkon, és keressen minket bizalommal!

A 06-70/343-31-88 as és a 06-46/656-159 –es telefonszámok bármelyikén, vagy e-mailben az info@tamasablak.hu címen is elérhetőek vagyunk!