Komfortos tetőtér minőségi tetőablakok segítségével

2015 jún 18. | Lakberendezés

Kiváló megoldást nyújt a tetőtér világos, átlátható kialakításához a megfelelő minőségű és mennyiségű műanyag nyílászáró, tetőablak beépítése.

A tetőtéri ablak új lehetőséget nyújt a modern építészet számára, hiszen alkalmazásával a padlástér könnyen és stílusosan átalakítható, bármilyen funkciót betöltő szoba esetében. A családi házaknál egyik legfontosabb rész a tetőtér, amelynek már a megtervezésénél nagyon lényeges, hogy gondoljunk a helységek fénnyel való ellátottságára.

A tetőtéri ablak három részből áll: burkolókeret, bukkanó vagy felnyíló ablak, belső és külső tartozékok. A burkolókeret feladata a víz összegyűjtése és elvezetése, valamint a szél elleni védelem. Precízen, pontosan megtervezett elemei elengedhetetlenek az ablak tetősíkba való pontos beépítéséhez, rendkívül fontos a vízzáró csatlakozás megoldása.

A tetőtéri ablakok előnyei:

  • jól kihasználható az ablakok alatti belső tér
  • kiváló a kilátás
  • könnyű és kényelmes a használat

Tájékozódjon billenő és felnyíló tetőablakokkal kapcsolatban! A legkiválóbb alapanyagokból és a legmodernebb technológia által készülő tetőtéri ablakokról részletes információt találhat honlapunkon, a www.akciosablak.hu oldalon.

Garantáljuk a tetőablakok tartósságát, biztonságosságát, gondos kialakítását.

Az Ablaktherm Kft. egyedi megoldásokat kínál mindenki számára:

  • kívánság szerinti méretek és formák
  • különféle üvegezés
  • elektromos távvezérlés
  • teljes körű garancia
  • burkolólemezek és burkolókeretek többféle anyagból, bármilyen színben

A tetőtéri ablakok kiegészítésére szolgálnak a különböző funkciót betöltő kellékek, mint például a napellenző, a redőny, amelyek védelmet nyújtanak számunkra a felmelegedés ellen. Az árnyékoló termékek széles skálája szintén megtalálható a www.akciosablak.hu weboldalon, ahol lehetősége van más egyéb nyílászárók, műanyag ablakok, ajtók, zárak, garázskapuk beszerzésére is.

Tapasztalattal rendelkező, magasan képzett szakembereink folyamatos kedvezményekkel ajánlják a legkiválóbb minőségű termékeket! Várjuk bemutatótermeinkben Budán és Vecsésen! Bővebb információért keresse kollégáinkat a 06-70-360-6168-as telefonszámon, vagy az info@akciosablak.hu e-mail címen!