Az uszodai víz minőségének érdekében

2015 jún 18. | Technológia

Az uszodák kincse az egészséges, átlátszó, teljesen tiszta víz. Mivel az emberi testtel közvetlenül érintkezik az uszodai víz, így elengedhetetlen a víz megfelelő minősége. Hogyan lehet tisztán és higiénikusan tartani az uszodák vizét? Ennek érdekében használjon hatásos és ellenőrzött uszodai vízkezelő szereket!

Az uszodai víz kezeléséhez olyan vízkezelő szerek alkalmazása szükséges, amelyek megfelelőek a medence higiéniájának eléréséhez.A medence vizének tisztántartása egyaránt fontos mechanikailag, ami a szűrését jelenti, valamint vegyileg, amelynek pedig a fertőtlenítés a célja. A medence vízminőségét befolyásolhatja a vízkezelő szerek minősége, így erre is szükséges ügyelni.A megfelelően alkalmazott víztisztítóval a medence szennyezettsége, a fertőzések, baktériumok, vírusok ellen pedig vegyszerek alkalmazásával tehetünk. E mellett nagy gondot szükséges fordítani a medence körüli környezet tisztántartására, hiszen az innen bekerülő kórokozók nagy problémát okozhatnak.

Az uszodai vízkezelő szerekkel is foglalkozó Anilin Kereskedelmi Zrt. honlapján bevizsgált, engedéllyel rendelkező szerekhez juthat hozzá, megfelelő kiszerelésben. Lehetőség van más termékek rendelésére vegyi anyag nagykereskedésünkön belül, így például ipari-és ivóvízkezeléshez, vegytisztításhoz szükséges alapanyagok, és különböző élelmiszeripari termékek vásárlására is a www.anilin.hu oldalon.

Biztosítsa a víz teljes mértékű tisztaságát a hatósági előírásoknak és minden igénynek megfelelő vízkezelő szerekkel!

Válasszon minket, hiszen legfontosabb számunkra a maximális védelem és elégedettség! Kérje szakembereink segítségét a speciális problémák megoldásában! Telefonos elérhetőségünk: 06-1-215-3058, e-mailben pedig az molnars@anilin.hu címre várjuk üzenetét!