Fénymásoljon velünk és tanuljon eredményesen!

2015 jún 2. | Üzlet

A fénymásolás már 77. évéhez ért, és azóta a technikai fejlődés szinte egy gombnyomással lehetővé tette a másolást. Gondolta volna, hogy feltalálása egy magyar tudós nevéhez fűződik? Selényi Pál fizikusprofesszor 1920-as években dolgozta ki az elektromos képek rögzítésére alkalmas eljárást. Minőségtől függetlenül elképesztő gyorsasággal tudjuk sokszorosítani a különféle dokumentumokat, színes prospektusokat, képeket.

A vizsgaidőszakban rohamosan megnövekedik azoknak a felsőoktatási intézményben tanulók száma, akik fénymásolási szolgáltatást vesznek igénybe. Ilyenkor a diákok legtöbbje próbálja összegyűjteni a tananyagokat, jegyzeteket, és minél előbb sokszorosítani, hiszen a tanulás ezek nélkül sajnos aligha lenne lehetséges. Azonban ha nagyobb terjedelmű dokumentumok, esetleg könyvek másolását szeretnénk igénybe venni, akkor igazán nem mindegy, hogy melyik üzletbe térünk be.

A Gal-Go Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. egy 1994 óta az ügyfelek rendelkezésére álló cég, ahol naprakész termékeket kínálunk az érdeklődők számára. Üzleteink megtalálhatóak a nagyobb üzletházakban, illetve bevásárlóközpontokban a könnyed megközelíthetőség érdekében. Minőség, gyorsaság, illetve pontosság a jelszavunk, hogy az Ön számára mindig élmény maradhasson a fénymásolás. A fénymásolás A3 és A4-es méretben történhet, különféle anyagú és színű papírra, attól függően, hogy megrendelőnknek mire van igénye.

Látogasson el weboldalunkra, a www.galgo.hu-ra, és tekintse meg szolgáltatásaink széles palettáját! Amennyiben bármiféle kérdés merülne fel Önben, hívja a (+36-1-)371-2860-as telefonszámot, és kérje munkatársaink segítségét, készséggel állunk mindenben rendelkezésére, hiszen számunkra az Ön elégedettsége a legfontosabb! Tegye le mellettünk a voksát, mert mi minden szempontból az Ön érdekeit szolgáljuk!

Készüljön velünk a vizsgaidőszakra, Önt is várjuk üzleteink egyikében, ahol gyorsan és egyszerűen fénymásolhatja le a tanuláshoz szükséges dokumentumokat!