Egyedülálló, kopás-, és karcálló Corian termékek lakberendezéshez

2015 jún 2. | Lakberendezés

Tökéletesen antibakteriális, sérülés esetén könnyen javítható felületet szeretne a lakberendezés során? A Corian termékek megbízható és hosszú élettartamú termékcsaládjával mindezt elérheti.

A különböző épületek belső és külső tereinek kialakítását nagy részben befolyásolja az adott kor stílusa, a technológia fejlettsége, valamint a tulajdonos ízlése és célja. A Corian anyagok más anyagoktól eltérően erősen ellenállnak a kopásnak, és sokkal könnyebben tisztíthatóak. Kívánságának megfelelően alakíthatóak, így például a szélek lekerekítése, és a hézagmentes illeszkedés is gond nélkül megoldható a segítségükkel. A Corian nevű anyag a mögöttünk álló években bebizonyította, hogy egyedülálló szépsége mellett teljes mértékben bízhatunk a tartósságában is. Az Akrilux anyagok gyártója sikeres magyarországi forgalmazóként többféle egyedi burkolat értékesítésével, gyártásával és kivitelezésével foglalkozik. A Corian leginkább ásványi anyagokból áll, homogén felületű és rendkívül szilárd. Ha sérülés éri, gond nélkül tudjuk javítani. A háztartások mindegyikében megoldandó problémák jelentkezhetnek, amelyekben nagy segítséget nyújt a Corian. Használatával ezentúl a rozsda és a penész sem okozhat gondot.

Az Akrilux egyedisége a következőkben fogalmazódik meg:

  • költséghatékonyság
  • egyedülálló szaktudás
  • elkötelezettség a hatékony és megbízható munka iránt

A www.akrilux.hu weboldalunkon lehetősége van részletesen tájékozódni a tudnivalókat illetően, ahol megtalálja a Corian anyag tulajdonságait is.

A Corian burkolat legfontosabb tulajdonságai, előnyei:

  • tartós
  • ütés- és karcolásálló
  • környezetbarát, nem mérgező
  • igény szerint hőre formálható

Válassza ezt a lenyűgöző, könnyen tisztántartható, hő- és vízálló anyag adta sokszínű lehetőséget a lakásfelújításban! Célunk, hogy megrendelőink teljesen elégedettek legyenek, a burkolataink pedig magas minőséget, egyedülállóságot nyújtsanak. Több árnyalat közül válogathat, bármilyen forma kialakítására lehetősége van. Internetes elérhetőségünk: www.akrilux.hu, ahol üzenet formájában felveheti velünk a kapcsolatot. Szívesen válaszolunk kérdéseire telefonon, a honlapon megadott telefonszámok bármelyikén, valamint e-mailben az info@akrilux.hu címen!