Egyedi tetoválás és testékszerszínvonalas környezetben, kedvezményekkel

2015 jún 2. | Életmód

Szeretnéd elkészíttetni igényeidnek megfelelő egyéni tetoválásodat, testékszeredet?
A Sun City Tattoo & Piercing Stúdió Szeged belvárosában található szalonja segít abban, hogy a legideálisabbat tudd választani.Árainkat az igényekhez mérten alakítjuk, különböző kedvezményeket biztosítunk új és visszatérő vendégeink számára egyaránt. 

A tetoválások és testékszerek szinte már hozzátartoznak mindennapjainkhoz, és egyre több ember dönt mellettük.  A média rendszeresen foglalkozik a témával, azt érezhetjük, hogy hétköznapi viseletté vált. A tetoválást viselők nagyobb százalékát már a nők teszik ki, annak ellenére, hogy sokan azt hiszik, a férfiak vannak többségben. Környezetünk reagálása, munkahelyünk esetleges változtatása azonban negatív véleményeket hozhat magával, így fontos a helyes választás. A személyiséget, a gondolkodásmódot, szemléletet kifejező,vagy esetleg spontán készíttetett tetoválás életünk végéig látszódni fog.

A tetováláshoz hasonlóan a piercingkészítés is nagy múltra tekint vissza, azonban napjainkban egyszerűen divatirányzat.Használata megkülönbözteti viselőjét embertársaitól. Testrészt tekintve szinte mindenütt megtalálható. Legkedveltebbek az úgynevezett felszíni piercingek, az arcon, a szemöldökben, az orrcimpában és a köldökben.A piercingek kizárólag bőrbarát anyagból készülhetnek. Régen természetes anyagokból, napjainkban pedig leginkább fémből. Tanácsos elkerülni azokat a fémeket, amelyek nikkelt tartalmaznak, mivel ezek allergiás tüneteket válthatnak ki. Egészségünk megóvása érdekében felhelyezés előtt mindenképp szükséges hozzáértő szakember tanácsát kérni. A szakértő utasításait követve elkerülhetők a komplikációk.

A Sun City Tattoo & Piercing Stúdióban rengeteg féle piercing közül van lehetőséged kiválasztani a személyiségedhez leginkább illőt.Nagyon fontos, hogy átgondold, melyik testrészedre szeretnéd elhelyezni. Tetováló szalonunkban kellemes környezetben,megbízható, tapaszalt szakembereink állnak rendelkezésedre. A tetoválások és a testékszerek készíttetése során rendkívül nagy figyelmet igényel a kezelésük, amelyek folyamatával, és a hozzá szükséges eszközökkel kapcsolatban részletes, alapos tájékoztatást biztosítanak szakembereink.

A Sun City Tattoo & Piercing Stúdió célja, hogy minden kedves tetoválásra és testékszerre vágyó kuncsaftunk elégedetten távozzon. Várunk Téged is elképzeléseid megvalósítására!Elérhetőségeinken szívesen adunk tájékoztatást.Információ személyesen: 6720 Szeged, Kárász utca 9. Átrium üzletház (Mc Donald’s mellett). Érdeklődni lehet a +36-30/858-64-66-os telefonszámon és a tattooszeged@gmail.com e-mail címen!