Búzát tartalmazó élelmiszerek minőségellenőrzése professzionális műszerek használatával

2015 jún 2. | Technológia

 

Milyen készüléket használjunk, amely tökéletes a porított élelmiszerek minőségének ellenőrzésére? A gabonák minőségének meghatározására többféle módszert, esetleg módszerek együttesét alkalmazzuk.

Bármelyik előkészített étel vagy nyers mezőgazdasági termék esetén előfordulhat a szennyezettség, de szennyeződhetnek az ételek a főzés, a tárolás és a felszolgálás közben is. A fertőzöttség negatív hatással lehet egészségünkre. A kémiai fejlesztések lehetővé teszik a megbetegedések megelőzését azzal, hogy gyorsan kimutathatóvá válik a probléma.

Az élelmiszer-biztonságot szolgáló Laborexport Kft. honlapján megtalálhatja és megvásárolhatja a különböző vizsgálatokhoz szükséges kiváló laboratóriumi berendezéseket, labortechnikai felszereléseket.

A búza minőségét több szempontból szükséges vizsgálni, mivel nem mindegy, hogy milyen módon használjuk majd fel. Minőségvizsgálata és minősítése igen fejlett, amely laboratóriumi méréseket igényel. Elemzés céljából a sütőiparral kapcsolatos vizsgálatok a mérvadóak. Ezek során dönthető el, hogy milyen késztermék előállítása engedélyezett. A liszt esetében megállapítják a vízfelvevő képességet, és az ebből készült tészta nyújthatóságát is. A búza és a belőle készült liszt legfontosabb enzime az amiláz, amelynek állapotát a keményítő lebontásában résztvevő szerepe miatt vizsgálják.

A www.laborexport.hu–n az előzőekben részletezett élelmiszer-ipari anyagok vizsgálatára kiválóan alkalmas, minőségi laboratóriumi termékek vásárlására van lehetősége. Ezeknek a labortechnikai készülékeknek a használata gyorsítja és egyszerűsíti a méréseket. Kapható olyan termék, amely az élelmiszerek vízfelszívását és keménységét egyszerre ellenőrzi, és rengeteg más előnnyel rendelkezik.

A Laborexport Kft. által nyújtottak egyedülállóságot tükröznek a következőkben is:

  • eladás utáni ügyfélszolgálat
  • ellenőrzés, karbantartás
  • magasan képzett, hozzáértő szakemberek
  • a tőlünk vásárolt műszerek, berendezések szervizelése országosan
  • háznál történő segítség garanciás és garancián túli termékek esetében is

Kis mértékű mérési hibából is nagy problémák adódhatnak, ezek elkerülése érdekében válassza a Laborexport Kft. minőségi termékeit!Iratkozzon fel hírlevelünkre a www.laborexport.hu –n, hogy elsők között értesülhessen legújabb termékeinkről és kedvezményeinkről. Magasan szakképzett kollégáink várják hívását a 06-1/209-6424–es számon, kérdéseire készségesen reagálnak, elképzelését pedig gördülékenyen megoldják!