Akkumulátorok beszerzése, beszerelése, töltése és karbantartása egy helyen

2015 jún 2. | Technológia

A biztonságos autós közlekedés érdekében rendszeresen és körültekintően szükséges ellenőrizni műszakilag a jármű működését. Az egyik legfontosabb elem az akkumulátor, melynek lemerülése esetén máris problémánk adódhat az elindulással.

Az akkumulátor a gépjármű indításában és az elektromos fogyasztók működésében játszik szerepet. Energiát biztosít a világítás és egyéb elektromosságot igénylő alkatrészek számára, ez az autó töltőáramkörének legfontosabb tagja. A motor leállítása után tartalékon marad, ha világítást, riasztót vagy rádiót használunk, így ez kis időn belül lemerüléshez vezethet.

Az akkumulátor működése többféle külső ok miatt is változhat, mint például a szélsőséges, túl meleg vagy nagyon hideg hőmérséklet. Ügyelnünk kell arra, hogy hosszabb időn keresztül, használat nélkül ne álljon a motor, mert ez is gyorsíthatja az akkumulátor lemerülését. Addig ne vásároljon pótakkumulátort, amíg az előző még használatban van! Figyeljen a különböző jelekre! A motor nehéz vagy létre sem jövő indítása, az akkumulátor jelzőlámpa kigyulladása arra utal, hogy az akkumulátor lemerülőben van.

Sokféle akkumulátor különböztethető meg, és a töltésük módja is változó, típusuktól függően szükséges tölteni mindegyiket. A kiváló minőségű Banner akkumulátorok nemzetközi szinten elismertek, akár személygépkocsiról, akár más jellegű gépjárműről legyen szó, nagyszerű választás. A Banner akkumulátoron kívül megtalálható a piacon számos kiváló akkumulátor, mint a szintén népszerű Perion akkumulátor vagy a motorkerékpárhoz szükséges Varta típus.

Cégünk, a Csorba-Akku Kft. megbízható szakemberei tanácsot adnak az akkumulátor kiválasztásában, a töltést illetően, és a későbbiek folyamán is rendelkezésére állnak, bármilyen probléma adódik az akkumulátor működésével kapcsolatban!

Nálunk megkapja a legtöbb típusú járműhöz szükséges akkumulátort, melyekhez kedvezményes áron juthat hozzá! Látogasson el weboldalunkra, a www.csorba-akku.hura, kérdés esetén pedig bátran keressen minket az info@csorba-akku.hu e-mail címen, illetve a +36/1/379-3142-es vagy a +36/20/944-9295-ös telefonszámon!