Termékkínálat aktuális igényekre szabva

2015 máj 11. | Gasztro

Manapság egyre gyakoribb, hogy az emberek bizonyos ételeket megpróbálnak valami egészségesebbel helyettesíteni. Olaj és zsír helyett például olívaolaj, kókuszolaj, vagy ha lehetséges, sütőben sütés. Kávé helyett alma, vagy tea, csokoládé helyett müzli szelet, kenyér helyett extrudált kenyér. Mindenre odafigyelünk, hogy miben mennyi kalória, zsír és szénhidrát van.

Ám ezek az ételek nem csak azoknak jók, akik egészségesen szeretnének élni, vagy fogyókúrázni szeretnének, hanem cukorbetegeknek is, hiszen nekik kifejezetten oda kell figyelniük az étkezési szokásaikra, szinte teljesen felforgatja az életüket, így viszont nekik is lehetőségük van étkezési szokásaik megtartására.

Az ilyen helyettesítő termékek között talán a legelterjedtebb az édesítőszer. Manapság már rengeteg formában, márkában, kivitelezésben megtalálható, úgyhogy bőven van miből válogatnunk.

Leggyakrabban megtalálhatjuk:

  • Folyós formában
  • Kristályos kivitelben
  • Szilárd, „bogyós” formában

Sokakban felmerül a kérdés az édesítőszerek veszélyes mivoltáról, ami miatt nem merik fogyasztani. Emiatt nem kell aggódnia senkinek, hiszen az édesítőszerek nem ártanak. Egyetlen dologra kell figyelni a fogyasztás során, hogy az édesítőszerek nagy részének egy nap alatt elfogyasztható felső határa szabályozva van, ezt minden körülmények között tanácsos betartani.

A napjainkban egyre nagyobb problémát jelentő túlsúlyra, valamint cukorbetegségre kiváló megoldást kínál bármilyen típusú édesítőszer fogyasztása. Szolgálja ki az egyre növekvő igényeket, és bővítse kínálatát különféle édesítőszerekkel, melyhez keresse fel az ANILIN Kereskedelmi Zrt. szakértő munkatársait!

Ha több információt szeretne megtudni, látogasson el vegyi anyag nagykereskedésünk weboldalára, a www.anilin.hu-ra, valamint bátran keressen minket a +36-1/215-3058-as telefonszámon, vagy a nemethv@anilin.hu email-címen! Garantáljuk, hogy minden kérdésére megkapja a megfelelő választ!

Segítse vásárlóit, hogy egészséges és teljes életet élhessenek!