Vadvízi kajakozás: a tökéletes nyári kaland!

2015 máj 4. | Sport

Ha megkérdeznének a kedvenc évszakunkról, a legtöbben valószínűleg rávágnánk, hogy természetesen a nyár! Ez a válasz szinte magától értetődő, hiszen nincs még egy olyan izgalmas évszak, mint amilyen a nyár. Nyáron szabadságra megy a valóság is és bármi megtörténhet. Kalandok, szerelmek vagy egyszerűen csak a jól megérdemelt vakáció az, amitől különlegessé és üdítővé tud válni a nyár, nem beszélve a hosszú, fülledt éjszakákról, a hajnali madárcsicsergésről, a vízparti programokról vagy egyszerűen csak az állandó, simogató napsütésről.

A szabadtéri sportok, programok művelésének a nyár kedvez igazán. Különösen a vízi sportok azok melyeket nyári melegben lehet igazán űzni, hiszen a víz ilyenkor már nem jéghideg, hanem kellemesen felmelegszik. Persze ilyenkor sem szabad megfeledkezni a káros napsugarak elleni védelemről és a déli órákban inkább árnyékban maradni.

A vadvízi evezés, kajakozás a kedvelt extrém, vízi sportok közé tartoznak. Ha valami szokatlant szeretne kipróbálni ezen a nyáron, engedjen a kihívásnak és tapasztalja meg a valódi izgalmakat. A kajakban ülve megváltozik a tér és időérzékelés, csak a természet, a rohanó folyó, és a kajakosok léteznek.

Fedezze fel a nyár kalandos oldalát, ismerje meg az önben megbúvó túlélőt és a napon heverészés helyett pattanjon be egy kajakba vagy kenuba. Töltse aktívan a nyarat és zsírpárnák helyett szerezzen inkább izgalmas, új élményeket!

Amennyiben először próbálja ki ezeket a vízi sportokat, mindenképpen tapasztalt evezősök társaságában tegye. Ma már számtalan szervezett túra létezik, ahol kezdők is feszegethetik a határaikat, mindezt profik felügyelete alatt.

A www.calasport.unas.hu weblapon minden szükséges felszerelést megtalál a biztonságos és élvezetes vadvízi túrákhoz az eladó kajakoktól a mentőmellényen át az evezőkig vagy kajakos dzsekikig. Vegye fel velünk a kapcsolatot és bővebb tájékoztatásért keressen fel minket a 0620-327-2020-as telefonszámon!