Ne tétovázzon, tapétázzon!

2015 ápr 30. | Lakberendezés

Az otthonunk csinosítgatása, modernizálása egy állandó folyamat. Mindig van valami, amit még ki kell egészíteni, meg kell vásárolni, fel kell újítani. Ezek az állandó változások, fejlesztések egyrészt a komfortérzés növelését szolgálják, másrészt dekorációs céljuk is van. A saját stílusunknak megfelelően kialakított lakásbelsőt így otthonosnak érezhetjük és csak ránk jellemzőnek. Ez megmutatkozhat abban, hogy bőrkanapét vagy nádbútort választunk, hajópadlót vagy padlószőnyeget használnánk, vagy, hogy tapéta mellett döntünk a falfestés helyett.

A tapéta napjainkban újra egyre népszerűbbé válik a lakberendezők körében, és újra reneszánszát éli. Míg a tapéta nem is olyan régen elavult megoldásnak számított, ma már egyre többen választják a falfestéssel szemben.

Miért jó döntés a tapéta? A tapétagyártás sem ragadt le a régi iskolánál, és folyamatos újításokkal igyekeznek felvenni a versenyt a modern kor igényeivel. Ennek köszönhetően ma már nem kell fáradtságos, és bosszantó munkával napokat pazarolni arra, hogy ragasztóval és ecsettel felszerelkezve próbáljuk meg gyűrődésmentesen felapplikálni a tapétát a falra. Válasszuk az egyszerűen kezelhető, öntapadós tapétát és máris rengeteg energiát és időt spórolunk.

Mik az előnyei? A tapéta a festéssel szemben sokkal ellenállóbb, jobban bírja a kopást és tartósabb is. Ezen túl a tapéta sérülései könnyebben és gyorsabban korrigálhatóak, mint egy sérült vakolat vagy levert festékfolt a falon, hiszen egy meghatározott árnyalatot nagyon nehéz pontosan ugyanolyanra kikeverni, ha már elfogyott az eredeti festék.

A tapéta tehát sokkal több lehetőséget kínál a lakberendezőknek, hiszen ma már számtalan színben, mintában, sőt anyagban gyártják, így választhatunk akár selyemből készült modelleket is. Akár pár óra alatt megváltoztathatjuk a lakás karakterét egy színpompás, virágmintás darabbal, vagy választhatunk színben és stílusban a berendezéssel harmonizáló tapétát is.

A www.drpadlo.hu címen megtalál mindent, ami a lakásfelújításhoz szükséges, a lehetőségeknek csak az Ön képzelete szab határt. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a 06203707067-es telefonszámon!