A pólónyomás lehetőségei: divat, reklám, szórakozás

2015 ápr 1. | Üzlet

A mai modern nyomdatechnikák már lehetővé teszik, hogy ne csak papírra, hanem textilre is képesek legyünk nyomtatni, méghozzá ugyanolyan tartós és kiváló minőségű képeket, mint amilyenek papíron megjelennek. A digitális nyomtatás csodája ez, ami számos új lehetőséget nyit az élet több területén.

Vegyünk csak egy egyszerű, egyszínű pólót. A felületes megfigyelő csak egy unalmas ruhadarabot lát benne, míg azok, akik már ismerik az olyan technikákat, mint a szitanyomás vagy transzfernyomás, lehetőségek végtelen tárházát ismerik fel az egyszerű textil darabban.

A pólónyomásnak köszönhetően a pólók feliratozhatóak, logózhatóak és különböző méretű színes vagy fekete-fehér képekkel, mintákkal díszíthetőek. A pólóból így lehet például egyedi, személyre szóló ajándék, amit akár egy családi fotó, egy kedvenc kép vagy névre szóló idézet díszít. A divat megszállottai így elkerülhetik, hogy egy darab szembe jöjjön velük az utcán, és akár saját maguk számára is tervezhetnek ruhadarabokat.

A pólónyomás segítheti a reklámtevékenységet is. Egy emblémázott póló uniformisként szolgálhat promóciók és termékbemutatók alkalmával a részt vevő hostessek számára. A logózott póló nem csak arra jó, hogy a hostessek megjelenése egységes legyen, de arra is, hogy felhívja az érdeklődők figyelmét az adott szolgáltatással, termékkel, eseménnyel kapcsolatos akcióra.

A pólónyomás a felsoroltakon kívül még egyéb lehetőségeket is rejt magában, így például készíthető a segítségével sportcsapatok számára csapat mez, de alkalmi eseményekre is segítségül hívható a modern nyomdatechnika.

Feliratozott pólót készíttetni nem csak ajándékba vagy reklám céljából lehet, de egy közösség összekovácsolására is. Csapatépítők, klubok, legénybúcsúk, születésnapok résztvevőinek egyforma póló készíttetésével járhatunk a kedvében.

Hol készíttethet jó minőségben és gyorsan nyomott pólókat? Látogasson el weboldalunkra, a www.stepkft.hu oldalra, ahol minden információt megtalál a szitanyomással és transzfernyomással kapcsolatban! Szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseivel keressen minket bátran a 94 / 345 234-es telefonszámon, vagy az info@stepkft.hu e-mail címen!